A számítógép tud külön kezelni 2db PS3-as Guitar Hero Les Paul vezeték nélküli gitárt?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a guitar hero játék és szeretnék venni a számítógépemhez 2 gitárt is, csak nem tudom, hogy minden gitár eltérő frekvenciát használ-e vagy megegyezőt. Nem szeretnék fölösen kiadni 10 ezer forintot ezért kérem csak az válaszoljon aki biztosan tudja a kérdésre a választ! Köszönöm2010. aug. 22. 17:06
1/2 anonim válasza:
Nekem itthon van 2 xbox 360-as gitárom, azokat gond nélkül érzékeli az eddigi összes gh játék. Azt viszont nem tudom, hogy a ps3-assal mi a helyzet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez jó csak az a baj, hogy az Xboxos gitárhoz külön kéne vevőt szereznem ami +5-6 ezer forint a PS3 gitárhoz meg alapból adnak! Ezért lenne jó tudnom, hogy (mivel 2 gitárt vennék) a két vevő egymással akad e! De köszönöm válaszod
2010. aug. 22. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!