Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit kell tudnom a webkameráról?

Doriiisss kérdése:

Mit kell tudnom a webkameráról?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egyet, hogy msn-en tudjam az ismerőseimet látni. Milyet ajánlotok? Kell hozzá mikrofon is?
2010. aug. 22. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
ahhoz h őket lásd nekik kell linnie,ha neked van attól csak ők látnak téged,és igen kell mikrofon is,de nehigy olyat vgegyél amiben beépített mikrofon van mert az szar
2010. aug. 22. 14:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Márkás(abb), 6-10ezer forint körülit keress.

Ha kinézel egyet, mielőtt megvennéd, keress rá a neten, hogy miket írnak róla a fórumokon.

Külön mikrofon szerintem nem kell, az összes webkamerának van beépített mikrofonja.

2010. aug. 22. 14:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy nekik is kell hogy legyen. És van is.
2010. aug. 22. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:

én 2ezerért vettem mikrofonosat. nincs márkája úgy kell keresni hogy "6 ledes" és azért is jó mert éjszaka világítanak a ledek és akkor is lehet látni. szerintem nagyon jó ilyen olcsóé.

[link]

2010. aug. 22. 15:09
 5/5 A kérdező kommentje:
És ilyen 6 ledeset lehet kapni számítógép boltban is? vagy interneten hol lehetne rendelni??
2010. aug. 22. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!