Létezik nagyon rövid hosszabbító (220V hálózati)? csak 10-20 cm
Szerintem például azért, mert egy mosógépnek vagy hűtőnek olyan el...szott rövid a kábele, hogy pont nem éri el a fölötte lévő konnektort. Pont ennyi hiányzik. Mindkettő konkrét példa a háztartásunkból.
A megoldás: veszel egy méter MT3x1,5-ös kábelt, egy dugvillát, egy lengő dugaljat, és legyártod magadnak.
🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Ne ám már hogy pár tíz centis távolság miatt mindenképp kelljen ilyen rövid hosszabbító! Ahová az elérne, oda a hosszú méginkább elér! Vagy arra mind szükség van, és nem akarod ezért beáldozni?
Amúgy bár ennyire rövid nem, de majdnem: megnéztem Árukeresőn, és nem hittem volna, de 30 cm a létező legrövidebb! Viszont erre ugyanígy Te is rá tudtál volna keresni!
Akkor se csinálnak a kedvedért 10 centiset. Vagy veszel 1 méterest és valahova elrejted a fölösleget, vagy csinálsz alkatrészekből neked megfelelőt.
De a legelegánsabb az lenne, ha a bekötőkábelt lecserélnéd egy hosszabbra.
„De a legelegánsabb az lenne, ha a bekötőkábelt lecserélnéd egy hosszabbra.”
Igen valóban ez a legjobb, de csak, ha már lejárt a készülékre a garancia. Nálunk a mosogató feletti bojler, amíg garanciás volt hosszabbítóval működött, utána aztán lecseréltem a kábelét egy hosszabbra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!