Mennyire gond, ha a számítógéphez rakandó sztereo, viszonylag komolyabb hangszórók nincsenek egy szintben?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy hangszórópárt, holnap jön, de két különböző bútorra lesz rakva, mert nincs máshogy hely, és most vettem csak észre, hogy a két bútor nem egy magas. Tíz centiméter különbség van köztük.2021. ápr. 19. 20:02
11/20 A kérdező kommentje:
Hetes-kilences, egyébként is ne okoskodj, honnan is tudhatnád, neked nincs pénzed egy 30-40 ezer forintos hangszórópárra. A számítógépben 800 ezer forint felett járok, te ilyen gépről csak álmodsz.
2021. máj. 10. 06:52
12/20 anonim válasza:
Általános iskolai fizika hogy az üreges testek rezonálnak.
Hiába van csittivitti géped, előadod magad itt hifistának, hogy aggódsz 10 cm különbség miatt, de a rezonancia nem érdekel.
és nem, nem álmodozom 800ezres számítógépről, mert nem kell. amúgy megsúgom csak az fejhallgatóm többe került...
13/20 anonim válasza:
11:06, feltennél egy képet a fejhallgatódról? Nem láttam még 800 ezer forint értékűt. Köszi!
15/20 anonim válasza:
Most komolyan, loptál képeket egy ruszki oldalról, hogy azt hazudhasd, hogy van egy ilyen értékű fejhallgatód? És azt gondoltad, hogy nem fogsz lebukni? De szánalmas...
16/20 anonim válasza:
ez egy 2 éves hirdetés ami ebayen is futott, azt vettem meg igen :D:D
17/20 anonim válasza:
Hát persze. Eladták, és fenntmaradt a hirdetés. Életszerű, igen. Mondom, szánalmas.
18/20 anonim válasza:
De amúgy könnyen tudod bizonyítani, hogy igazat írsz. Csinálj másik fotót róla, lássuk!
19/20 anonim válasza:
Hogy eltűnt a srác. :( Nem láthatjuk meg a 800 ezres fejhallgatóját. :'(
20/20 A kérdező kommentje:
Sajnos. :(
2021. máj. 16. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!