Ezt meg lehet oldani? ps4
Azért van sok jó játék PS-re. Én is mindig a GTA miatt vettem konzolt, aztán elkezdtem bővíteni a látókörömet. Erre is jó lesz a PS Plus.
Egyébként most 9 játék ingyenes PS4-re, tegnap óta pedig a Horizon Zero Dawn is ingyen letölthető májusig, PS Plus nélkül is. Csinálj most egy accountot, szerintem gépen is behúzhatod ezeket.
Igen, szerintem gépen is hozzá tudod adni a könyvtáradhoz, de még nem próbáltam. Ezek az ingyenes játékok elvileg örökre megmaradnak, a PS Plus-os játékokkal viszont csak addig játhatsz, amíg van PS Plus előfizetésed.
Szerintem a legjobb játék PS4-re.
Itt csinálsz egy profilt, aztán a PC-s / telefonos PS Store-on behúzod a játékokat. Érdemes magyar profilt csinálni, ha jól tudom ezt a címed alapján határozza meg, nyugodtan megadhatod a sajátodat.
De mindjárt megnézem, hogy telefonon engedi-e hozzáadni a játékokat, még nem próbáltam csak hirtelen eszembe jutott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!