Termék ellenőrzésnél miért nem szűrik ki a black bleeding-es monitorokat?
Gondoltam lövök fotót az enyémről, ha már így szóba került. Szerinted az enyémet vissza kellene küldenem? 2 év garancia van rá, és nem, nem ilyen durva a helyzet, mint a képen, de ha időről-időre rosszabbodna, akkor szerintem zavarna. Ha tudom hogy végig így marad, akkor nem lenne probléma:
Amúgy az emberi szem is így érzékeli kb. a dolgokat, amint van valami más is a monitoron, egyből matt feketének tűnik a fekete, nem csak a kamera csinálja ezt.
#2 Egy hónapja érkezett meg, másnap megírtam az emailt a cseréről (az új még nem jött meg). Nekem nagyon erős volt a black bleeding és még 1 pixelhiba is volt, nem bírtam filmet/sorozatot nézni rajta annyira világosság volt a sarkaiban. [link]
Legtöbbször sötét szobában gépezek, 50% fényerőn, a kép 90%-on készült, de 50%-on se sokkal jobb.
Azt nem tudom, hogy tud-e rosszabodni, de ha a 2 éven belül rosszabodik cseréltesd ki. Olvastam olyat, hogy valaki negyedjére kapott olyat ami alig ilyen, mivel nekem a monitorra álják az elszállítási költségeket/ a boltjuk is elérhető közelségben van, így addig cserétetem ameddig egy elfogadhatót nem kapok.
"Termék ellenőrzésnél miért nem szűrik ki a black bleeding-es monitorokat?"
Mert nem mienkinek szúrja a szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!