A Ps4 slim milyen hangminőséget ad akár kontrolleren
akár hdmi-n keresztül?
Figyelt kérdés
Van egy ilyen célra elfogadható fejhallgatóm. Több hirdetésben láttam usb-s erősítőt (hangkártyát). A jó minőség legalább 20.000 forint. Nincs szuper fülem, de szeretnék szép hangzással fülelni :)
Ég és föld a különbség vagy felesleges ilyet venni?
Nem ismerem a PS világot, de ha HDMI-n ad át hangot akkor az digitális, és szerintem nincs értelme erősíteni. A füleseden milyen bemenet van? Ha mindenáron a legjobbat akarod (aminek nem tudom van-e értelme, bár nem vagyok én sem Beethoven) akkor arra figyelj hogy semmiképp alakuljon át analóggá (pl 3.5mm) és mindegyik komponensnél figyelj hogy nehogy valamelyik közbenső lecsapjon a minőségből. Az eredeti hangminőséget meg nézd ki a PS4 slim specifikációkból vagy a játéknál, bár nem tudom mennyire részletesek az ilyenekben.
2021. ápr. 15. 10:52
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! A fejhallgatóm micro usb bemenetelű és a kábel másik végén jack 3,5 mm kimenet van. Igazából szeretnék a "bedugom a fülest a telóba és youtubról hallgatom a zenét" minőségtől egy fokkal jobbat szeretnék.
2021. ápr. 15. 10:58
3/7 A kérdező kommentje:
Az Ibasso erősítőt láttam hirdetésben. A hangminőségen sokat javít, de abszolút laikus vagyok ilyen téren.
2021. ápr. 15. 11:03
4/7 anonim válasza:
Ha viszont (micro)usb-s a füles akkor lehet érdemes lenne inkább szükség esetén usb átalakító(kat) venni és úgy rácsatlakoztatni a ps-re. Példának okáért: én egy androidos tablethez ilyennel tudtam annó csatlakoztatni egeret/billentyűzetet: [link]
A kisebbik vége nyilván a fülesbe menne (remélem ez a "micro" típus, de biztos van másmilyen hasonló "ficek") az anya végbe pedig egy apa-apa fejű normál usb kábel aminek másik fele a ps-be menne. Ekkor már csak azt kell remélni, hogy:
- a jelszint nem lesz túl alacsony --> ne legyen túl hosszú az usb kábel, vagy legyen rajta jelerősítő
egyébként csodálom ha érezhetően rossz hangminőséget ad a telefon jack dogója... megnézném hogy rendesen csatlakozik e a 3.5mm kábel, vagy megpróbálnék egy másikat
2021. ápr. 15. 13:17
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok infót! A Ps-nek nincs audió kimenete, csak hdmi. Illetve a kontrollerben van egy jack aljzat. Keresek ilyen kábelt amit ajánlottál és kipróbálom! Ment a zöld! :)
2021. ápr. 15. 13:24
7/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem a videót. Már értem mire gondoltál! Köszönöm még egyszer!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!