Fülhallgató egyik fele halkabb, mint a másik. Hogy tudnám megjavítani?
Figyelt kérdés
Szóval az előbb zenét hallgattam, amikor éreztem, hogy rámászott a lábamra egy pók. :'D Megijedtem, hirtelen felpattantam és a fülhallgató zsinórja meghúzódott. Nem tört meg meg semmi nem látszik, csak annyit vettem észre, hogy a jobb oldal sokkal halkabb lett, mint a másik. Most más eszközön nem tudom megnézni, hogy működik-e, de szerintem a fülessel van baj. Gyorsan meg szeretném oldani, mert nemrég kaptam ezt az új fülest és édesanyám kinyír, ha ezt megtudja. xD Segítsetek! :(2021. ápr. 13. 01:31
11/12 anonim válasza:
Én mindig 2000Ft alatti fülhallgatót veszek, (annyi fölött nagyon nem is éri meg szerintem) 3-4 havonta mindig elromlik. Nem lett vizes, nem
lett koszos mégis az egyikből nem szól.
12/12 anonim válasza:
Full megéri 4 havonta 2000, teljesen behúztak engem is a 6000Ft-os Philips füldugóval, végülis még csak pár évet húzott le, eleinte hétköznapi használatban, majd a festék lepattogzásával műhelyben, fűkaszáláshoz, meg dzsuvás melóhelyen éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!