Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Másnak is eltűnt UPC-nél a...

Másnak is eltűnt UPC-nél a Sport2, és a Sorozat+ csatorna?

Figyelt kérdés
Azt írja alattuk, nincs jel. Lehet hogy van még több is, ami eltűnt, de csak ezt a kettőt akartam nézni idáig. Miért van ez?
2021. ápr. 10. 13:06
 1/7 Argloss ***** válasza:

[link]

Sport2 - 153

Sorozat+ - 61

2021. ápr. 10. 13:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen. Ezzel tisztában vagyok. Itt kerestem őket, a szokásos helyükön, és semmi, feketeség az egész.
2021. ápr. 10. 13:43
 3/7 Argloss ***** válasza:

Kipróbáltam.

Sorozat+ kicsit akadozik

Sport2 nem vettem észre problémát

Húzd ki egy kicsit a mediaboxot, hátha helyrehozza.

2021. ápr. 10. 13:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jött helyre. Azt írja a csatornáknál, nincs elég jel. Alul pedig még azt is kiírja, mi megy épp adásban.
2021. ápr. 10. 15:23
 5/7 Argloss ***** válasza:
Ezzel szerintem te nem fogsz tudni mit kezdeni. Hívd fel az ügyfélszolgálatot és jelentsd a hibát.
2021. ápr. 10. 15:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért köszi a segítséget!
2021. ápr. 10. 15:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanott van minden, mint eddig. Annyi, hogy ma lett egy új csatorna (pax tv)
2021. ápr. 10. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!