Hogyan lehet majd használni az új felhő alapú rögzítős média boxot?
Figyelt kérdés
Úgy tudom mindössze egy hdmi kimenete van. A régi média boxon volt rca kimenet is és össze volt kötve a régi házimozimmal.Létezik olyan kábel, ami elosztja a jelet a hdmi csatlakozóból?2021. ápr. 9. 18:08
3/7 anonim válasza:
A tévé hangkimenetét kösd a házimozi bemenetére. Az enyémen van RCA Audio Out, de a fejhallgató kimenetről is le tudod venni a hangot, ha kell, vagy a SCART csatlakozóról.
4/7 anonim válasza:
Pontosan miért akarod a házimozira is rákötni? Fel akarod venni az adásokat lemezre vagy külső merevlemezre?
Igen, létezik aktív és passzív HDMI elosztó is, elméletileg a legtöbb esetben elég a passzív, azaz az olcsóbb elosztó is.
Ha RCA-t akarsz HDMI jelből nyerni, akkor mindenképp kell egy aktív átalakító egység.
Vodás vagy?
Nem biztos, hogy mindenképp jobb, mint a UPC-s Cisco doboz, de legalább halkabb lesz, és nem fog annyit fogyasztani.
5/7 anonim válasza:
+ ha csak a hang miatt kell, akkor szintén van átalakító, ami leválasztja a hangot, de sztem sokkal jobb megoldás a tévére kötni a hangrendszert.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! A tv-n egy olyan kimenet van, hogy digital audio out (optional). Nem tudom, hogy tényleg van-e rajta, mert egy kis műnyag lemez fedi.
2021. ápr. 12. 06:16
7/7 anonim válasza:
Gyakran lespórolják a modern tévékről a minőségi analóg kimenetet. Ha nem számít a minőség, akkor a fejhallgató (3,5mm jack) kimenethez veszel egy jack-RCA átalakítót.
Ha jó minőségben hangcuccod van, akkor mindig érdemes digitális kimenetet használni. Van többféle, amit támogat a házimozid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!