Borderlands 3 - miért nem menti el a haladásomat a játék, valamit én csinálok rosszul?
Xbox series X konzolon játszunk a párommal ketten a játékkal - local coop, tehát ugyanazon az eszközön, ugyanazzal az internetkapcsolattal. Ő szokott lenni a host/lead.
Sokszor van, hogy nekem nem ment el egy teljes napnyi játékot. Tehát játszunk este pár órát, majd mikor másnap elindítjuk, akkor én újra kis szintű vagyok, elvesztek az előző nap szerzett cuccaim, a megszerzett és kiosztott skill point-jaim, stb.
A párom még nem tapasztalt ilyesmit. Velem 3-4 alkalommal fordult elő.
Együtt kezdtük, eddig csakis együtt játszottunk vele, mostanra 12 szinttel vagyok lemaradva tőle, és a "Guardian Ranks" is le van zárva nekem, pedig együtt végigcsináltuk már a teljes sztorit - mikor egyedül léptem be, akkor azt láttam hogy csak kb. a feléig van kész a fő sztori. Neki teljesen késznek mutatja, és számára használható a Guardian Rank.
Frusztráló és bosszantó, hogy újra és újra és újra kell kiraknom ugyanazokat a képességeket, és elveszítek nagyon jó holmikat amiket egyszer már megszereztem, újra fel kell fedeznem helyeket, stb.
Az eddigi részekben ilyet nem tapasztaltunk, minden nap végén visszatértünk az aktuális "fővárosba" vagy egyéb Fast travel ponthoz, ott automatikusan mentett, másnap onnan folytattuk, hibátlan volt.
Itt változott valami? Lenne valami extra teendőm "Player 2"-ként, hogy az én dolgaimat is elmentse?
(Bónusz kérdés: második végigjátszást is elfogadja, hogy végre hozzáférhessek majd a Guardian Rank dologhoz?)
Vagy lehetséges, hogy a konzollal van valami gond? Más játékokban is tapasztaltunk már adatvesztést / mentési hiányosságot vagy hibát.
A lényeg: mit lehet tenni, hogy minden nap elmentse azt ami történik?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!