Hogyan tudom be kapcsolni az HBO GO-t?
Figyelt kérdés
Adott egy TCL 50dp600 -as TV. Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom rajta be kapcsolni az HBO GO-t. Illetve lehet e, és ha igen csak simán rá kell tölteni, vagy van valami másik megoldás? Fontos lenne, köszi!2021. ápr. 7. 07:41
2/4 A kérdező kommentje:
Elő vagyok, nem azzal van a baj, nem találom rajta csak a netflixet.
2021. ápr. 7. 08:22
3/4 anonim válasza:
Sehogy,a tv op.rendszere nem támogatja a HBO go-t
4/4 anonim válasza:
Fogod a számítógépedet és a TV-det megnézed, van e rajtuk HDMI kimenet. Ha van,akkor HDMI kábel, esetleg HDMI elosztó is (párezer forint, szerintem 10k-n belül) , és azzal.
Ha nem őskövület régi tévé, hanem síkképernyős LCD/plazma, akkor szerintem így menni fog. Az enyém vagy 10-15 éves, a 2000-es évek elejéről való tévé (egyedül Neflix app van rajta gyárilag, még a YouTube -ot sem tudja) és megy így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!