Mi a baja az uj tvnek?

Figyelt kérdés
Vettem egy 65colos medion x16590 hdr, dolby vision tv-t. Kulfoldi oldalakon ahol elterjedtebb, csak jokat irnak rola. Viszont nekem lenne egy problemam vele, a 4k, dolby vision filmeket nagyon szepen jatsza le, gyonyoru a kepe, viszont ha sima full hd az is inkabb regebbi filmek( pl.:2008as amit neztem), vagy regebbi filmeket nezek hd-ban, akkor a sotet jeleneteknél, egyszeruen pocsek... marmint az a bajom, hogy a sotet jeleneteknel ha elotte vilagos volt a kep akkor megmarad a sotetben ilyen szellemkepnek, amig nem valt masra a kep, igazabol feheren megmarad pl az ember feje, szovegek meg ilyenek, mit tudok tenni? Elegge zavaro a latvany, foleg ha mar este nezek filmet. Valamit a beallitasokban kikene kapcsolnom? A netflix,hbogo,4k abbol is a dolby vision nagyon szep ott nem tapasztalok ilyeneket, csak a sima hd/full hd filmeknel.
2021. ápr. 5. 00:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez fura ilyet még nem hallottam. Ha a tévének van teljes visszaállítás funkciója, próbáld meg azt. Egyébként nem tudom, a legjobb tippem, az, hogy képtelen jól dekódolni a bejövő képet, lehet gyári chip hiba vagy a bemeneti jel sérült (megtört a kábel, stb). Ha nem ez a baj, érdemes megkérdezni az eladót, hogy ez a hiba garanciális-e és cserélik-e/javítják-e.
2021. ápr. 5. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!