A TV miért?

Figyelt kérdés

Vagy hogy?

Bocsánat nem értek hozzá.

2021. ápr. 4. 23:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert hülye azért nem vagyok.
2021. ápr. 4. 23:22
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
TeleVízió, ha ez volt a kérdés.
2021. ápr. 4. 23:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, valahogyan sikerült elrontani a kérdést. Tehát a Media Markt-tól rendeltünk egy TV-t és nem a képernyője karcos. Nem tudom hogy kihez kell ilyenkor fordulni.
2021. ápr. 4. 23:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A Media Markt-hoz!
2021. ápr. 4. 23:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ügyfélszolgálat..
2021. ápr. 4. 23:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Media Markt Ügyfélszolgálathoz, legyen meg a blokk, számla, doboz és minden hozzá járó papír, esetleg garanciáról bizonylat
2021. ápr. 5. 00:13
 7/9 anonim ***** válasza:

"Tehát a Media Markt-tól rendeltünk egy TV-t és nem a képernyője karcos"

De most akkor mi a gond?

Ha valami szállításból eredő sérülés, akkor tuti kihúzzák magukat a felelősség alól.

2021. ápr. 5. 05:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne reklamálj, csak szimplán jelezd az elálási szándékod, és küldd vissza. Sőt, nem is muszáj küldeni, be is vihető az üzletbe amelyik éppen kényelmes neked, az országban (és számos környező országban is, a számlát kell bemutatni csupán) bárhol, nem számít hogy online rendelted.

Én Frankfurtban vettem egy fényképezőt, amit Miskolcon vittem vissza. Először pislogtak hogy mit akarok, de az üzletszabályzat lehetővé teszi, én pedig éltem a lehetőséggel. Visszakaptam a számlán szereplő összeget.

2021. ápr. 5. 09:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. ápr. 5. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!