Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek a xiaomi...

Mi a véleményetek a xiaomi termékekről nagy átlagban?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 3. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
En 6 eve csak ilyen telot hasznalok, elegedett vagyok veluk.
2021. ápr. 3. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
3 éve van ilyen Xaiomim (is), csak játékra használom, ritkán internetre (ha a másik telóm le van merülve) egy alsó kategóriás kis teló, 40K volt újonnan. Nem hittem volna, hogy eddig fogja bírni. Most Xiaomi robotporszívón gondolkodom.
2021. ápr. 3. 15:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Redmi Note 9 Pro-m van, elégedett vagyok vele, bár vannak kisebb hibái. Ezelőtt nem volt dolgom a márkával,de nem gondolnám rosszabbnak mint más ilyen árkategóriájú társait.

Ez a telefon ár-érték arányban szerintem az egyik legjobb. Minden program szépen fut rajta, kifogástalan az ujjlenyomat érzékelője, jó az akksija és a kamerája. Viszont volt már rá példa, hogy csak úgy semmi előjel nélkül újraindult, ezt nem tudom hová tenni. Illetve ami fura, hogy ha kilépek a youtubeból, még pár másodpercig szól a zene vagy a videó. Más telefonoknál ezt nem tapasztaltam. Meg hát egy másik dolog, hogy túl nagy. Nyilván vásárlásnál ez inkább tetszett, most már látom a hátrányait is :D

2021. ápr. 3. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesen jó cuccokat gyárt, megéri őket megvenni, mivel már az Xiaomi is a világmárkák között van.
2021. ápr. 3. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:
4 és fél éve nyúzok egy Redmi3-at, szerintem teljesen jó, bár nincsenek extra igényeim (pl. nem fényképezek telefonnal).
2021. ápr. 3. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!