Milyen fülhallgatót/headseatet vegyek?
Figyelt kérdés
Iphone telom van már 4 éve minden fél vagy 1 évben cserélhettem a füleseket mindnek ugyan az a hiba az egyikből már nem szól a zene(gyári füles). Milyen fajtát vegyek hogy ne keljen állandóan cserélgetnem és minőségileg is jó legyen?2021. márc. 30. 16:58
1/7 anonim válasza:
Gyakorikérdéseken is hetente van ilyen kérdés, de ilyen dolgoknál amúgy is csak ahány ember annyi ajánlás lenne.
2/7 anonim válasza:
vezetékes tönkrement
milyen meglepő
egyszer úgyis cserélned kell mert nem lehet örökre hajtogatni meg amugyis össszegabalyodik
3/7 anonim válasza:
Nekem JBL T110 van, elég jól bevált.
4/7 anonim válasza:
Ha mér iPhone felhasználó vagy akkor ajánlom a vezeték nélküli fülhallgatókat. Nekem volt szerencsém kipróbálni többet is, de az Apple AirPods minden téren jobb. Ha nagyon fontos a minőség és fülben elhelyezkedik és nem fülön elhelyezkedő fülhallgatót akarsz akkor az AirPods Pro a legjobb a piacon. Borsos az ára de ha egyszer kipróbálod imádni fogod.
Én jelenleg egy AirPods 2nd Gen-t használok, és imádom. Észrevétlenül csatlakozik a telóhoz, beépített Siri, késleltetés észrevehetetlen.
Ráadásul ha Apple watcho-d is van, akkor arra is rá csatlakozik és nem kell teló nálad legyen, ha csak zenét/podcastot akarszz hallgatni
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves 4# lehet megfontolom de jelen pillanat nincs pénzem 50.000 ft fullesre de azert koszonom😊
2021. ápr. 1. 13:39
6/7 anonim válasza:
Nem értem hogyan használják az emberek a füleseiket, de én anno az 5S-hez kapott gyári fülest a mai napig használom, mostmár SE 2020-al, jack->lightning átalakítóval. A táska első zsebében tartom, mindenféle doboz nélkül begyűröm, sosem volt még baja. Nektek mitől romlik el?
7/7 A kérdező kommentje:
6# én mindig is vigyáztam a fülesekre és a töltökre de mégis valahogy a töltönek a töltö feje mindig elkezd szakadni. A füleseknél meg 1 v fel ev és az egyikbe szól már csak a hang. Valszeg ez az egyetlen hiba az applenél a füles és a töltö hibásodása
2021. ápr. 1. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!