A TV-n deaktiváltam a Netflix fiókomat (más eszközökön ettől függetlenül tudom használni), hogyan tudnám újra aktiválni a TV-n?
Már megpróbáltam bejelentkezni, de azt írja ki, hogy helytelen az e-mail vagy a jelszó, pedig biztosan jó.
A válaszokat előre is köszönöm.
ha van ilyen reset gomb valahol a tvn, azt megnyomhatod hátha segít..
egyébként ha az elfelejtett jelszóra nyomsz, beírsz egy másikat, majd egy kis idő múlva visszaváltoztatod arra amire emlékszel, az frissíti a jelszót mindenhol, ez is segíthet
a tvn (gondolom okostévé) ellenőrizheted a netkapcsolatot, újratelepítheted a netflixet
ezeket tudom javasolni ;)
hát 1-es egyik sem működik! miért böfögsz bele ha ostoba vagy hozzá?
A netflix fiókhoz kell hozzáadni újra a TV készüléket!
lehet bunkó vagyok... vállalom!
De hogy egy egyszerű kereső kifejezést nem lehet beírni abba a szájbavert gugliba, azért már nem én legyek a hibás!!!!!
Főleg 1-es válaszolóval szembe ne én legyek már a bunkó aki totál ostobaságokat írt!
Szertintem sokkal nagyobb tahóság rossz választ adni mint beszólni valakinek!
Maradok tisztelettel!
Elnézést, javítom:
Szertintem sokkal nagyobb tahóság rossz választ adni
annak érdekében, hogy egyel több álaszunk legyen itt a gyakorin
mint beszólni valakinek!
hát nem tudom, én nem ilyen statisztika pontokat nézek vagy mi, csak segíteni akarok bármivel...
nem beszólás volt a célom, csak szebben is lehetne fogalmazni.
btw nem azt mondtam, hogy bunkó vagy, hanem hogy ne legyél az, nagy különbség ;) béke meg minden, helló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!