Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A TV-n deaktiváltam a Netflix...

A TV-n deaktiváltam a Netflix fiókomat (más eszközökön ettől függetlenül tudom használni), hogyan tudnám újra aktiválni a TV-n?

Figyelt kérdés

Már megpróbáltam bejelentkezni, de azt írja ki, hogy helytelen az e-mail vagy a jelszó, pedig biztosan jó.

A válaszokat előre is köszönöm.

2021. márc. 29. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

ha van ilyen reset gomb valahol a tvn, azt megnyomhatod hátha segít..

egyébként ha az elfelejtett jelszóra nyomsz, beírsz egy másikat, majd egy kis idő múlva visszaváltoztatod arra amire emlékszel, az frissíti a jelszót mindenhol, ez is segíthet

a tvn (gondolom okostévé) ellenőrizheted a netkapcsolatot, újratelepítheted a netflixet

ezeket tudom javasolni ;)

2021. márc. 29. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:
5%

hát 1-es egyik sem működik! miért böfögsz bele ha ostoba vagy hozzá?

A netflix fiókhoz kell hozzáadni újra a TV készüléket!

2021. márc. 29. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 hátha tudnék segíteni, amíg nem jön jó válasz. ne légy bunkó ;)
2021. márc. 29. 23:26
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

lehet bunkó vagyok... vállalom!

De hogy egy egyszerű kereső kifejezést nem lehet beírni abba a szájbavert gugliba, azért már nem én legyek a hibás!!!!!

[link]

Főleg 1-es válaszolóval szembe ne én legyek már a bunkó aki totál ostobaságokat írt!

Szertintem sokkal nagyobb tahóság rossz választ adni mint beszólni valakinek!

Maradok tisztelettel!

2021. márc. 29. 23:36
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Elnézést, javítom:

Szertintem sokkal nagyobb tahóság rossz választ adni

annak érdekében, hogy egyel több álaszunk legyen itt a gyakorin

mint beszólni valakinek!

2021. márc. 29. 23:37
 6/6 anonim ***** válasza:
84%

hát nem tudom, én nem ilyen statisztika pontokat nézek vagy mi, csak segíteni akarok bármivel...

nem beszólás volt a célom, csak szebben is lehetne fogalmazni.

btw nem azt mondtam, hogy bunkó vagy, hanem hogy ne legyél az, nagy különbség ;) béke meg minden, helló

2021. márc. 29. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!