Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes még Blu-ray lejátszót...

Érdemes még Blu-ray lejátszót venni?

Figyelt kérdés

Egy pár filmnek meg akarom nézni a bővített kiadását magyar szinkronnal a tv-men és amúgy sem vagyok híve a kalózkodásnak/letöltögetésnek inkább rászánom azt a pár ezere forintot.

2021-ben érdemes venni blu-ray lejátszót vagy az már nagyon haldokló technológia?

Egy 65 colos 4k-s tv-m van. ti min néznétek filmet rajta?

2021. márc. 26. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Ne vegyél. Azt írod, nem szeretnél kalózkodni. Megveszed a filmet és letöltöd. Így már jogosan nézed.
2021. márc. 26. 20:43
 2/5 A kérdező kommentje:

Hol tudnám megvenni ami olyan minőségű is mint amit a tv-ben adnak?

Pl én a telekom videótárából vettem filmet de ott nem tudom a skywalkert korát megvenni. Az érdekelne meg a gyűrük ura+hobbit rendezőik.

2021. márc. 26. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A Skywalker korát ki se adták Blu-Rayen Európában. Ami szívás azoknak, akik szeretnének egy teljes kollekciót. Ugyan ez volt anno a Szitek bosszújával, az már nem jelent meg videókazettán.
2021. márc. 26. 20:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Ah,akkor így sztornó a blu ray tényleg.
2021. márc. 26. 20:59
 5/5 A kérdező kommentje:
A youtube-on is lehet kölcsönözni ahogy látom. Ott milyen minőségben lehet nézni?
2021. márc. 26. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!