Az Oculus Quest-re miféle programok léteznek? Honnan lehet őket és hogyan rátenni? Mennyibe kerülnek? És aGoogle Earth az hogyan működik, ezen internet is van?

Figyelt kérdés

2021. márc. 26. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy látom nagy a félreértés. Szerintem elsőnek wikipédián nézz utána, hogy mik ezek.
2021. márc. 26. 19:00
 2/3 anonim ***** válasza:

oculus.com saját áruháza van és ott tudsz letölteni/vásároni programokat. Van oculus mobil applikáció ott is látod a programokat. 25-30 dollár között van egy program, de vannak olcsóbbak, drágábbak is és akciók is szoktak lenni. Ha egy játék nem tetszik és nem játszol vele több mint két órát (lehet hogy programonként változik) akkor visszakérheted az árát.

Igen van rajta internet browser és tudsz netezni, de annak nincs értelme, szerintem ha nem VR filmeket nézel a neten hanem monduk híreket. van rajta youtube amin vannak vr 360 filmek is (illetve telepíthető ingyenesen a youtube) de van külön videó program hozzá amit szintén telepíteni tudsz.

Magának a szemüvegnek van belső tárhelye 64 és 256 gb os model kapható és oda tudsz vr filmeket is telepíteni amiket letöltesz és így tudod nézni a videó programmal. Google earth gondolom a webest látod a böngészővel, de az nem VR viszont van egy Wander nevű program az használja a google map street view nézetét, gondolom az már VR, bár az nekem nincs telepítve így biztosra nem tudom, ennek az ára 10 dollár.

Facebook account kell hozzá.

2021. ápr. 21. 11:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt még elfelejtettem de gondolom logikus, hogy a netet wifivel tudod használni rajta és a filmeket usb vel csatlakoztatva a pc-re tudod átmásolni mint bármilyen más média tárolóra, pendrivera stb.
2021. ápr. 22. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!