Lacabástya kérdése:
Vettem egy xbox series s-t és kaptam hozzá 3 hónap game pass ultimate-et is családi csomag lévén. Nos én úgy tudom hogy az ultimate-hez jár live is ami multihoz kell, de a profilomnál sima game pass-t ír és multizni se tudok. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Illetve a bankkártya (junior kártya) adataimat se fogadjal el bármit csinálok, így a game pass-t se tudom fizetni. Így aztán végképp semmire nem lesz jó a konzol.2021. márc. 25. 17:06
1/6 anonim válasza:
Az előfizetéshez olyan bankkártya kell amivel tudsz neten fizetni. Ha meg ilyen a kartyád és OTP-s, akkor az új rendszer szerint be kell valahova regisztrálni, hogy menjen az online fizetés.
2/6 A kérdező kommentje:
Hova kell regisztálni?😅
2021. márc. 25. 18:32
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. márc. 25. 20:45
5/6 anonim válasza:
AZ ultimatehez jár live, de ha tényleg ultimate kód volt hozzá akkor azt kellene írnia a neved mellett a profilodban.
6/6 A kérdező kommentje:
Sima game pass volt oda írva, de nem számít elfogadta a bankkártyám és fizetem az ultimate-et, köszi szépen!!
2021. márc. 28. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!