Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Honnan tudjam a felhasználónev...

Honnan tudjam a felhasználónevet és a jelszót?

Figyelt kérdés

[link]

(Valamikor 18:22 után van a videóban.)

Beírtam a modemünk IP- jét, fel is hozott egy oldalt, ahol be kell jelentkezni (felhasználónév, jelszó). Csak az a baj, hogy nem tudok bejelentkezni. Próbálgattam (admin, adminidtrator, user, password), viszont nem sikerült bejelentkezni. Valami ötlet, hogy esetleg hol tudom megnézni a bejelentkezési adatokat?

2021. márc. 25. 12:45
 1/2 Keresem0010 válasza:

Üdv! (lehet, hogy félreértem kérdésed?!) de...

"17:15"-től nézd végig megint figyelmesen a videót.... mert elmagyarázza a bejelentkezéshez kellőket.

"18:57" .. lesz a válasz. sz'intem.... (erre írom a válasz 2. részét, amin gondolokozz!!!!!)

Ha játék közben megszakad a kötött kapcsolat vs. áramszünet van.. újra kell mindent kitöltened az elmondottak szerint...

De! ha kérdésed a valódi modem/útválasztó felhaszn., vs. jelszóra gondolsz (azt a tulajdonos, szla fizető tudja csak ... pl. szüleid, v. aki fizet...) kérdezd meg... mert lehet, hogy dolgozik és védett ezért nehogy felnyisd (crack) mert kár lehet (adatlopás) belőle.. ha nem tud erről!!!.

Különben minden ilyen eszköznek v. "manual"-ja van minden leírva, v.

az eszköz alapbeállítása a hátlapon, borító alatt van leírva.

De ha visszaállítod alaphelyzetbe.... mindent újra kell külön .. kézzel titkosítani, WiFi esetén pl. SSID-szórás tiltásától a hosszú jelszóig, WLAN kulcs is más legyen a WLAN PMF is be legyen beállítva.. hosszú

(lehet, hogy félreértettem.. akkor lulz....

2021. márc. 25. 14:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Ty a hosszú választ! Majd megpróbálom :)
2021. márc. 27. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!