Üdv, kaptam egy Samsung Smart tv-t, és iptv telekomos előfizetésem van. Hiába kotorászok a neten, nem tudom összehozni az internettel. lan kábel a boxba, hdmi kábel a tv-be,tv adás működik, ha mást szeretnék, kiírja, hogy kapcsolódjak a netre.( ???
De válaszolok rendesen is: az okos tv-k, különösen a Samsung és LG márkák, a beüzemeléskor szó szerint kiírják, mit csinálj. Minimális technikai hozzáértéssel megoldható. Nyisd meg a menüt a tv-n.
Beállítások, általános, hálózat, hálózati beállítások megnyitása.
Itt ha tud wifit a tv, akkor a vezeték nélküli részre menj, tv keresni kezd, kiválasztod a saját wifidet, jelszót beírod, csatlakozás, kész.
Ha nem tud wifit (kétlem, de nem elképzelhetetlen) válaszd a vezetékes kapcsolatot. Tv-t ilyen közvetlenül kösd össze a HGW-vel (neked router) egy ethernet kábellel.
Mindkét esetben kiírja a TV, hogy csatlakozott-e. A HDMI kábel nem arra van, amire gondolod, az csak az STB-től adja le a jelet a TV-nek, ennyi. A menü modelltől függően változhat, nem szentírás, fejből írtam, valami hasonló útvonalon tudod csatlakoztatni a netre.
Nem agysebészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!