Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Jobbkezes gamer billentyűzet?

Dsijvsifdsjifosjki kérdése:

Jobbkezes gamer billentyűzet?

Figyelt kérdés
Régóta keresek ilyet. Nagyon köszönöm ha tudtok ebben segíteni! :)

2021. márc. 19. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos csak két balkezes gémerek vannak !
2021. márc. 19. 12:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Milyen az a jobbkezes gamer billentyűzet?
2021. márc. 19. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem a Tesoro Tizona kell neked.

[link]

Van RGB nélkül is, de most pont az a drágább.

2021. márc. 20. 10:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Sajnos a Tizonában nagyot csalódtunk. Pár munkatársammal egyszerre vetüünk ilyen billentyűt, sőt én vettem a két gyerekemnek és magamnak is.

Sajnos 1-2 év után előjött mindegyikünknél egy olyan hiba, hogy egy leütésre, dupláz vagy tripláz karaktereket. Most derekt ki sem javítotom, ott az elején a vettünk szóban már duplázta is az ü betűt, pedig az enyémbe már bele lett nyomva eegy fél liter műszaki tisztító folyadék és azóta határozottan jobb, de sajnos még mindig nem tökéletes. Így erről le kell hogy beszéljelek!

2021. márc. 20. 12:41
 5/6 anonim ***** válasza:
#3 vagyok. Most hogy mondod, én is használtam Tesoro-t, valamelyik másikat, és én is futottam bele ilyenbe... Mindenesetre 14 napig elállási jog van, utána pedig garancia, ha mégsem jönne be.
2021. márc. 20. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:

5#

Természetesen a gari idő lejárta után jöttek a problémák. Fogyasztói társadalomban élünk!

2021. márc. 21. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!