Magnó deck-et hol lehet szíjaztatni, vagy neten hol tudtok olyan céget, akik foglalkoznak ezzel?
Technics RS CH505 kétkazettás deck-hez keresek szíjcsomagot, vagy szerelőt. A napokban találtam a neten olyan oldalt, ahol ez a régi hifi is benne volt a listában, de azóta se találom.
Tolnai vagyok, vagyis inkább Pécs vagy a környező nagyvárosokban keresnék, mint Pesten. Baja, Dombóvár, Kaposvár, Paks, stb.
Ha találnék rendelhető szíjkészletet, megrendelném, magam is nekiállnék.
Előre köszönöm!
Véleményem szerint nem ér annyit az egész. Legalábbis hogy hivatalos szervizes megoldást válassz.
Inkább hobbielektronika fórumokon érdeklődj, hogy valaki megcsinálja neked.
Igen, meg fogom keresni Görbe Ferencet, megérdeklődöm. A szekszárdi TV-szerviz meg éppen most utasított el, hogy nem foglalkoznak magnó deck javítással. Meg is kérdeztem, hogy 2 hete akkor hogyan vállalták el az előző régi hifim kazettáját? Csak hümmögött és azt mondta, hogy biztosan a volt kollégája volt az, de már nincs ott.
Mondjuk a CD részén az ékszíjat kicserélték és most rendesen működik az optikát tartó billenő rész, mert az nem akart minden alkalommal feljönni, mikor behúzta a lemezt.
Te környékbeli vagy?
Faddi vagyok.
Nekem a Szekszárdi szervizben volt egy hifim és azt mondák nincs rész a hifimhez fél évig náluk volt.
Itt van:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..
Leírásban van mi gond a hifivel.
Szíjakat vettem bele de semmi értelme nem volt, néha nehezen működnek a gombok is már meg CD tálva kibe járkál magától.
Sikerült beszélned a Görbe Ferenccel?
Lassan már senki se válla kazettás hifik javítását :(
Szerinded kamuzott a Szekszárdi szerviz?
"Szerinded kamuzott a Szekszárdi szerviz?"
Nem. Tényleg nem akarják megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!