Lengster kérdése:

Hogy tudom beállítani a Yenkee Stúdió Mikrofonomat magasabb mint 48000 Hz-ra????

Figyelt kérdés

Karácsony óta van egy mikrofonom amely Yenkee márkát visel de nem tudom stúdió minőségre állítani Azaz jobb minőségre mint DVD minőség mert nem engedélyezi a gépházam vagy a Microsoftom vagy nem tudom micsoda

Valaki segítsen Pls!!!!

2021. márc. 17. 01:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne ott állítsd, hanem a hangkártya driverében, vagy a felvevő programban, ha az ASIO képes, magától át fogja állítani rendszerszinten.
2021. márc. 17. 01:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért azt megsúgom, hogy a gyakoribb mintavételezéstől még az életben nem lesz "stúdió minőségű".
2021. márc. 17. 11:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Maradj 44,1-en! Semmi okod párszázezer alatti mikrofonnal játszani a stúdiófejet! Ha egy bármilyen felvétel miatt 96k-ra váltok, az összesen azért van, mert szeretném, ha a komplett feldolgozás 2x-es túlmintavételezéssel menne a beállítottakhoz képest is. Ugyanez 192k és 4x esetén. Nyilván ezzel akkor megyek valamire, ha 1.) a kiinduló anyag mintavételezési frekvenciája ugyanaz, vagy egész számú többszöröse, és 2.) analóg oldalon semmilyen kompromisszumot nem kötöttem, szakmailag kifogástalan analóg láncon ment át a nagyszerű mikrofonom jele, amibe egy hangolt helyiségben egy lehengerlő tehetségű énekes énekelt, és még ő is több nekifutással, hogy a hihetetlen minőségből is csak a legjobb pillanatok kerüljenek a felvételre. A négyezer forintos kismembrános kínai a rekordkócos középtartományával nem ez a kategória, és még a többit nem is ismerjük. Mindenesetre ha te is ilyen lehengerlő énekes vagy, akkor se a szoba, se a mikrofon, se a 44k nem lesz akadálya annak, hogy az első valamirevaló stúdió boldogan mondjon igent, és tegye a nevét a tied mellé a közös munkáitokon.
2021. márc. 17. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!