Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kocsiban mit kell kicseréljek...

Kocsiban mit kell kicseréljek hogy szép legyen a hangzása a rádiónak?

Figyelt kérdés
Nem értek hozzá, fel tudnátok világosítani ezzel kapcsolatban? 2014-es opel astra J-m van, recseg-ropog a gyári hangzással az egész, élvezhetetlen, pedig sokat hallgatok zenét vezetés közben. Nem szeretnék negyedmilliós hangcuccot belerakatni az autóba, de nem is feltétlen 10000FT-ig mennék el, a cél hogy élvezhető legyen a hangzás, nem a jaszkarizás. Mit gondoltok, elég lenne kicserélni a gyári hangszórókat (a 4ajtón, illetve elöl, ha ott is van:D)? vagy muszáj/ajánlott vele együtt a gyári rádió részt is? vagy csak úgy szólna jól ha mindent cserélnék, és mélyláda-mélynyomó, erősítő stb kerülne bele? köszi szépen!
2021. márc. 10. 10:02
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ha kicseréled a gyári hangszórókat valami jobbra az bőven elég. Én egy JBL Stage 2 624 hangszóró párost vettem az ajtókba, az első csipogókat meg kikötöttem mert bár ezek nem voltak gyáriak és jól szóltak, de túl hangosak voltak és elbafták a hangzást. Hátul meg a felszereltségből adódóan eleve nem volt hangszóró, de kábelezés van hátul, így oda is tudnék kettőt kötni.

Ha nem kell semmi extra, akkor mehet csere és megpróbálhatod akár gyári rádióval is, erősítő nélkül. Legrosszabb esetben is egy új rádió elbírja majd a hangszórókat. Ha mélyládában gondolkodsz, akkor viszont erősítő is kelleni fog.

2021. márc. 10. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!