Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az iEAST készülékeket rá...

Az iEAST készülékeket rá lehet venni, hogy a di.fm streamin adását lejátssza?

Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Valami nyakatekert módon talán megoldható, de én most így kapásból nem tudnám. Egy M20-am van, letöltött zenék lejátszásához használom.

Ilyen célra meg vettem egy bluetoot audio adaptert, ezzel ugye bármit le tudok játszani, ami szól a telefonon. APTX kodekkel használva én már nem érzek minőségromlást.

2021. márc. 10. 12:56
 2/12 anonim ***** válasza:

1. Vagyok. Eddig úgy tudtam, hogy ez csak rootolt telefonon lehetséges, de most némi keresgélés után kiderült, hogy android 10-től mát anélkül is.

Most az Airmusic bevű alkalmazással bármit le tudok játszani az M20-amon is. A di.fm-et is. Ez fizetős, de a próbaverzióval kipóbálható ingyen is. Keresek még hasonlókat.

[link]

2021. márc. 10. 15:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Húúú ez szuperül hangzik, köszönöm!
2021. márc. 10. 15:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is a kérdést, mert egyébként már lemondtam erről a lehetőségről.
2021. márc. 10. 15:25
 5/12 A kérdező kommentje:
Feltettem Android 10-et a telefonra, installáltam a trial verziót, az felismeri az iEAST_AD18 -at, de csak a spotify-t ajánlja fel, mint streamelési lehetőség és a spotify webplayer a telefonomon játszik le, nem a készüléken.
2021. márc. 10. 19:23
 6/12 A kérdező kommentje:
Már lejátszik a készüléken, de még mindig csak a spotify-t. Csak az érhető el a trial-ben?
2021. márc. 10. 19:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Próbálgattam közben és rá kellett jönnöm, hogy mégsem játszik le bármit, csak a zenelejátszók és hasonló alkalmazások hangját. Böngészőben lejátszott dolgokat egyáltalán nem. Lehet csak a Spotify webplayer a kivétel. A di.fm alkalmazást is lejátssza, bár az meg ingyenesen korlátozott. Böngészőből az sem megy.

Ezt az AD18-at belinkelnéd? Nem találom.

2021. márc. 10. 20:41
 8/12 A kérdező kommentje:
Még van egy plusz probléma: ha a telefon elsötétül, 10 másodperc után leáll a streaming. A Battery and performance-ban "No restriction"-t állítottam be az AirMusic-nak és az Mi Browser-nek is, de semmi hatás.
2021. márc. 10. 21:16
 9/12 A kérdező kommentje:
A készülék egy iEAST m20-as, csak ezen a néven jelentkezik be a WiFi-n.
2021. márc. 10. 21:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Tényleg, rémlik már ez a név, csak átírtam valamikor.

Legjobban a Youtube Music alkalmazással tudom használni, majdnem olyan, mint a Spotify.

A program leállása meg valami memóriakezelési probléma, nálam nem lövi ki, pedig nem is állítottam be ezt külön. Telefonfüggő a dolog.

2021. márc. 10. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!