Amazon Alexa Echo Dot 3 tapasztalatok, velemenyek?
Figyelt kérdés
szeretnek venni/rendelni egy ilyen dolgot es a velemenyetekre vagyok kivancsi, pontosan miket lehet vele csinalni.
annyit tudok, hogy mivel nincs akkuja folyton be kell legyen dugva.
kerdesem lenne, hogy amikor megerkezik, csak bekapcsolom es mar lehet is hozza beszelni? es pl idojarast csak akkor tud mondani, ha alkalmazassal csatlakoztatom a telefonomhoz? a telefonhoz az elso csatlakozas utan automatikusan visszakapcsolodik?
akinek van, vagy tud rola valamit legyszives irja le a tapasztalait, velemenyet, illetve a kerdeseimre a valaszat
elore is koszi
2021. márc. 7. 01:27
11/14 Zzzoli válasza:
Hiába az Oázis forgalmazza, akkor az szürkeimportos. Nincs azzal baj ha átalakítós, csak némelyik átalakítóelég bumszli, csúnyán kiáll vele az adapter az aljzatból. Én az Aqara M1S hubbal jártam így, de rendeltem hozzá az aliról alacsonyabb átalakítót.
12/14 anonim válasza:
Csak egy 3-4 centis műanyag két fém érintkezővel. Ha egyszinű lenne a töltővel meg sem lehetne mondani hogy nem oda való.
13/14 anonim válasza:
Ha nekem emeletes házam van ès az Alexa fent van, akkor most lentre is kell vegyek egyet? Vagy ilyenkor hogy oldják meg?
14/14 Zzzoli válasza:
Vagy felkiabálsz neki, vagy a telefon is futtatsz egyet, vagy lentre is veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!