Miért nem megy rajta rendesen a youtube app?
Figyelt kérdés
Van egy 5.1-es alcatel 10.1-es tabletem. 2020 májusában nem tudtam belemenni az általános menüben mert mindig kifagyott az app, egy csomószor próbáltam, valamikor sikerült.Régebbi verziónál működött. Aztán szeptemberben amikor megnyitottam a youtube appot néztem valamit és bezártam utána ha megnyitottam mindig a nem válaszolt írta ki, amit csak úgy lehet orvosolni, hogy vagy újrarakom vagy törlöm az adatokat és a gyorsítótárat. Most csak régebbi verziójú vancedet használok. Újal azt sem tudom.2021. márc. 5. 12:42
1/4 anonim válasza:
Ez ennyit bír. Gyenge a hardver benne.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Sajnos valószínűleg tényleg elég gyenge a hardvere a táblagépnek, a mai követelményekhez képest!
Az új vanced pedig azért nem működik, mert az ugyan olyan, mint ha a gyári YouTube alkalmazást használnád, mivel a gyári YouTube-n alapszik.
Még a kinézete is ugyan az (Naggyából).
Amit javasolni tudok erre a táblagépre, az egy lájtosabb YouTube alkalmazás.
Jó választás lehet a NewPipe.
4/4 anonim válasza:
Nekem se viszi már rendesen a táblagépem a youtubot,de a chromeot igen,,és onnan megy a zene ha kell,másra nem is használom,csak annyi,hogy rá van dugva keverőre,meg végfokokra azt arról megy a zene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!