Mi a tapasztalatotok a UPC internet és tv-ről ?

Figyelt kérdés

Thome-os hűségem 1 hónap múlva lejár. Nem is szeretném meghosszabbítani a szerződést.

Nálunk THome-on kívül csak a UPC elérhető

Erről szeretnék kérdezni ki mennyire van vele megelégedve?

Gyakran vannak szolgáltatás kiesések ? Leginkább az internet érdekelne ( 1000mb)

2021. márc. 3. 08:44
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Nincs mar UPC, Vodafone van. Amugy teruletfuggo, de altalanossagban egy nagy kalap sz*r az egesz...
2021. márc. 3. 09:02
 2/5 savanyújóska ***** válasza:
71%
Westend környéki iroda, fix IP, céges net. Havonta, kéthavonta legalább van kb. 1 órás kiesés, eléggé running joke már, hogy ja megint nincs net, szóval nem dolgozunk. (Fejlesztőcég, szóval nélküle tényleg nem halad semmi.)
2021. márc. 3. 09:09
 3/5 savanyújóska ***** válasza:
96%
Ps.: Viszont amikor van, akkor nincs vele gond, nem szakadozik, és hozza a csomag névleges (nem a minimum) tempóját.
2021. márc. 3. 09:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Budapesten lakom a Corvin közelében, kettő éve vagyok Vodafone előfizető, a kezdetektől a legnagyobb Home Premium csomagra fizetek elő. Ez eleinte 500 megabites internetet foglalt magában, majd később elérhetővé vált az 1000 megabit.

A korábbi időszakban wifin jellemzően 460-500 megabit között mozgott a letöltési sebesség, majd a gigabit bekötését követően olyan 550-650 között mozog, a gigabit közelébe csak kábellel sikerült érnem.

Szolgáltatás kiesést magam sosem tapasztaltam, sem a tévé, sem az internet tekintetében.

Az egyetlen negatívum, hogy a korábbi (fehér) Connect Box bekapcsolása után jó pár perc volt, mire tudtam internetezni, illetve a műsorvisszanéző sem mindig működött, igaz, utóbbira találtam megoldást.

A jelenlegi Connect Boxxal már ilyen problémáim sincsenek.

Szummázva, én maximálisan elégedett vagyok.

2021. márc. 3. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Családi házas övezet, asszem optikai gerinc van. Tudja a névleges fel-le sebességeket, elég alacsony pinggel. A tévével sincs különösebb bajunk, szépek a HD csatornák. Üzemzavar nagyon ritkán, és nem tart sokáig.
2021. márc. 3. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!