Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Karra, csuklóra vagy sapkára,...

Karra, csuklóra vagy sapkára, milyen lámpát tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Tehát az a lényeg, hogy tudjam használni az utcán, buszon, vagy a metrón. Tudtok ilyet?

trolkodo válaszokat nem kerek!

#kar, csuklo, sepka #utca, busz, metri
2021. márc. 2. 21:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
amit múltkor javasoltam elemes sapka az nem vált be a metrin?
2021. márc. 2. 21:47
 12/31 A kérdező kommentje:

@11

nem valt be. Nekem KEZI LAMPA kell, amit lehet keyben is, illetve sapkara, vagy karra, vaggy kezre rogzitve is lehet hasznalni.

2021. márc. 2. 21:50
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
vegyél vadaszkesztyűt es rögzíted hozzá a lámpát. vegyél fejlámpát.
2021. márc. 2. 21:54
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

értem.... sajnálom

akkor javaslom az alábbi két lámpát

tudom, tudom!! nagyon nem olcsóak, de szerintem az igényeidneg megfelelő lenne valamelyik. És minőségi darabok, ha a metró alá beejted leugrasztja a sínről annyira jó anyagból van :D

[link]

[link]

nekem a nagyobbik van, azt is fel lehet csiptetni sapkára, ruha nyakába, stb. A kissebbiket még több helyre el lehet rejteni.

Látássérült vagyok, ezért mindig nálam van. Nem okozott gondot soha a mérete. Még repülőgépre is felvihettem! (persze előtte ki kellett pakolni a tálcába a biztonsági ellenőrzésnél)

2021. márc. 2. 21:59
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
De neked minek kell?
2021. márc. 2. 22:03
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
menj el egy katonai boltba es kérdezd meg mi a neve lámpának ami a katonai sisakon volt.
2021. márc. 2. 22:13
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Ne, ne, ne , könyörgöm ne menjetek bele!!!

Ez a kérdés volt már, és azt hiszem törölték is. Vagy nem ezt, hanem ahol USB elosztót keresett.

Az a taktikája, hogy bárki bármit javasol, vagy akár linket küld neki, addig csűri-csavarja, ameddig meg nem tudja magyarázni, hogy neki az miért nem jó, mutassunk másikat, és különben is mi vagyunk a hülyék, és jelenteni fogja a sok hülye trollt.

Szóval lécciléccilécci, ha ignoráljuk, el fog süllyedni a kérdése.

2021. márc. 3. 12:21
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

#17 vagyok.

Tévedtem, azt a bizonyos metris csulkolampa ügyi kérdését nem törölték, elrettentésrül érdemes elolvasni. Meg az egész itteni életművét:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..

2021. márc. 3. 12:26
 19/31 A kérdező kommentje:

Ezt mondtam maris kezdodik a trolkodas, mert itt csak csupa eszleny van.

#14 koszi megneztem lehet ,hogy az lesz

Aki meg trolkodik jelentenni fogom

2021. márc. 3. 14:07
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Jelentsed, és akkor mi van?

Te vagy a troll, nem érted meg? Pár havonta visszatérően megkérdezed ugyanazt, és mindenkit direkt felbosszantasz az értetlenkedéseddel.

2021. márc. 3. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!