Mik a legjobb fejhallgatómárkák?
Figyelt kérdés
az alábbiak közül sony, pioneer, philips, maxell, átlag felhasználásra kellene 15 ezer körül#sony, maxell, pioneer, philips, fejhallgató, zene
2021. febr. 28. 16:25
1/8 A kérdező kommentje:
amúgy a bluetooth -os fejhallgatót a kábellel lehet úgy használni mint a klasszikus vezetések fejhallgatót, vagy ez árt neki?
2021. febr. 28. 16:27
3/8 anonim válasza:
Nem tudom mennyire ismered vagy használtál már JBL-t, viszont én személy szerint ezt a márkát tudom ajánlani.
4/8 anonim válasza:
JBL nem a 15ezres kategóriában szól jól, hacsak nincs kedvezményed.
5/8 anonim válasza:
AKG, JBL Sennheiser
Ha Philipset veszel olvass/nézz tesztek , bár nem tudom milyen elvárásaid vannak. Ez az árkategória engem még nem szokott elkápráztatni....
6/8 A kérdező kommentje:
jbl-ből őt néztem ki: [link]
jelenleg sony van 3-4 hónapja, de a fülpárnák meg néhol berepedeztek...
2021. febr. 28. 16:58
7/8 anonim válasza:
A fülpárnák mindegyiknél berepedeznek előbb-utóbb. Szervizen keresztül általában beszerezhető cserealkatrészként. Vagy eBay-ről, de ott figyelni kell, hogy ne hamisítvány legyen.
8/8 Morzsi007 válasza:
A felsoroltak egyike sem tartozik a LEGJOBB fejhallgató màrkák közé, de ha mégis kellene választani, akkor Sony vagy Pioneer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!