Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem kapcsolódik a Logitech...

Nem kapcsolódik a Logitech G29 kormányom a ps4-hez. Valaki tapasztalt már hasonlót?

Figyelt kérdés
Bekapcsolás után már nem is úgy kalibrál be, ahogy szokott. Elforog jobbra majd pár másodpercre megáll és utána hirtelen forog vissza (nem egyenletesen). És hiába nyomok bármilyen gombot nem működik és semmire nem reagál. Viszont a Ps érzékeli h be van dugva a kormány mert a force feedback aktív és látja is a menüben h amúgy fizikailag csatlakoztatva van csak nem reagál semmilyen gombnyomásra(hiába nyomom a Ps gombot a kormányon...). A baj egyik pillanatról a másikra történt. Kb 2,5 éve megvan már a kormány de nem volt agyonhasználva. Én igyekeztem vigyázni rá. Természetesen újraindítással áramtalanítással próbálkoztam de nem segít. Megtudom én is oldani a problémát házilag vagy csak szervizben van esély megjavítani?

2021. febr. 27. 21:25
 1/2 Morzsi007 ***** válasza:
Ha van pc a közelben, próbáld meg azzal, így biztosra veheted, hogy valóban a kormánnyal van valami gond, nem pedig a ps-sel. Lehet törött kábel, vagy tápegység hiba vagy komolyabb.
2021. márc. 2. 11:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen rádugtam gépre is de ott is fennállt a hiba.
2021. márc. 3. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!