Kik azok, akik egymillióért, vagy felette vesznek laptopot, és miért?
1. Nem tudja már mire költeni a pénzét
2. gamer és kell neki a fullos laptop, hogy vigye a nagy teljesítményű játékokat
3. munkához kell a nagy teljesítményű laptop, pl. grafikusnak vagy tervezőnek
1. A sznobok
2. Vagy akiknek már a ... is tele van mikor belassul a gépük, és idegesítő használni, mikor annyit hondolkodik és olyan ütemben, amit még egy teki is leelőz
Én azért vettem, mert működik!
Próbálkoztam 80ezres laptoppal is, azt konktéran szétvertem baltával 1 hét után.
Miért nem vitted vissza, volt gari, nem?
mert jólesett szétcsapni.
meg hát angolul írtam rajta könyvet, elég jó történet lesz...😀, és azt akartam, hogy más ne tudja elcsórni vagy feltörni!
Azért nem kell milliós laptop akkoz, hogy ne akadjon és ne legyen lassú :D
A legtöbb embernek egy 300 ezer forintos laptop is olyan lenne már mint verseny lóval szántani
Az aki meg tudja fizetni és nem fáj neki, esetleg akad olyan extra tudás amit az adott gép ad neki.
Én egy Dell G3-ast kaptam cégtől, 400+ ezer volt, és mit kapok érte?
Elég béna kijelző, nem túl izmos hűtés, legkisebb SSD tárhely, Linux rendszer, plusz az egész egy gagyi műanyag házban. Videókártya is csak erős közepes.
ha megengedhetném magamnak akkor itthonra is megvenném a cégest, pedig nem egy "gamer" gép, mégis 800KHUF körül van.
Lenovo T14, Ryzen 5 Pro 4650U, 32GB, 1TB SSD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!