Az Amazfit Stratos 2 órában lehet valahol akkumlátort cseréltetni?
Figyelt kérdés
Már kb 3 éves, eddig 4 naponta kellett tölteni, most "hirtelen" meg azt vettem észre, hogy alig 2 naponta, már az is jó, ha ennyit kibír. Újat venni nem igazán akarok, mert nagyon meg vagyok vele elégedve és nagyon szeretem ezt az órát. Aksit lehet benne valahol cseréltetni?2021. febr. 22. 23:36
1/3 anonim válasza:
Kb. ennyit birnak a litium akkumulatorok. A cserehez kb. atomjaira kell szedni az orat: https://www.youtube.com/watch?v=WE-wcD7bIMM es a legalja banggood meg aliexpress-en kivul nincs hozza akkumulator, gyari minosegu vegkepp nincs.
A [link] szervizenel meg lehet probalni futni vele egy kort, de tartok tole hogy ennek ennyi volt az elettartama.
2/3 A kérdező kommentje:
Lehet felhívom akkor őket, bár ha meg is csinálják, biztos szép árat mondanak. Szerinted a Stratos 3-ra megérné váltani? Igazából olyan órának örülnék legjobban, amin pl vissza lehet írni messengeren, vagy rá lehet mondani, hogy mit válaszoljon üzenetben. Poco telefonom van, nem iphone. Meg valami olyan lenne jó, ami nem óriási, hanem női kézen is elviselhetően néz ki. Az S3 Frontier van egy ismerősömnek, de árban elég húzós meg elég nagy is.
2021. febr. 23. 00:29
3/3 anonim válasza:
Ilyen elettartam es a hozza tartozo ar mellett semelyiket nem eri meg megvenni. Az uj is kb. ennyit fog tudni, mert az akkutechnologia jelenleg ennyire kepes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!