Poxtsedaysd kérdése:
Kezdő "hifisnek" milyen szettet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Túl vagyok már a szüleim régi Tesla-ján(NC430 lemezjátszó, AZS101 erősítő, és egy szintén Tesla hangfalpár) szeretnék váltani, de sajnos nem tudok rákölteni többszázezer forintot. Nagyjából 200.000Ft körül tudnám meghúzni a határt, amibe szeretném ha beleférne 2 hangfal, lemezjátszó és egy erősítő. Lemezjátszóból olyat szeretnék, amin nincs semmi sallang, ha a fordulatot lehet állítani, az már teljesen elég, ne legyen ami elromolhat. Igazából elvesztem egy kicsit a kínálatban. Olyat szeretnék amit mondjuk csak tényleg azok ismerhetik, akik nagyon benne vannak ebben. Ami ár/érték arányban jó, tehát nem feltétlenül csak a márkát fizetem meg. Néztem rég Technics, Onkyo stb. rendszereket, de mindegyik pont annyira régi, hogy előbb utóbb biztos, hogy szervizeltetnem kellene, ezért gondolkodtam új rendszerben is. Találtam egy Pro-Ject márkanevűt, itt még fordulatszámkapcsoló sincs, manuálisan kell átakasztanom a szíjat, nagyon fapados, nagyon egyszerű.Ehhez gondoltam, hogy egy olyan erősítő ami akár lehetne vintage jellegű is, esetleg egy olcsóbb NAD(100 euro körül találtam, de persze abból is van kismillió és szintén elvesztem a kínálatban) esetleg egy Orion, vagy hasonló olcsóbb, de jól szóló hangfalpár? Talán így már beleférnék a 200.000Ft-ot értékhatárba. Köszönöm a válaszokat!2021. febr. 20. 22:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!