Barcelona1899 kérdése:

Ujj gépet akarok venni de nemtudom hogy ez jó e mert aztmondták hogy a táp kicsi szerintetek?

Figyelt kérdés

Processzor: Core 2 Duo (E8400) 3,00GHz/6MB/1333MHz s775 - 1 év garancia

Alaplap: Asus P5QL - P43 - 3 év garancia

Videokártya: nVidia GeForce GTS250 512MB DDR3 - 3 év garancia

Memória: 4GB DDR2 1066Mhz - élettartam garancia

Merevlemez: 640GB SATAII - 3 év garancia

Optikai meghajtó: DVD író - 1 év garancia

Kártyaolvasó belső USB2.0 - 1 év garancia

Tápegység: 550W - 1év garancia

Számítógépház (előlapi USB-s): 1 év garancia

2010. aug. 17. 00:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"utolsónak köszi szépen de amit te ajánlottál annak nem kicsi a procija az csak 1 magos nem? bocsi kérdőre vonom nemnagyon értek hozzá de az csak simán 2.8 as nem? vagy 2 szer 2.8? azaz 5600ghz??"

Amit én ajánlottam 4 magos processzora van.

Így rendelve kérheted az összeszerelést is:

[link]

Azt, hogy a 4 mag teljesítménye hogyan skálázódik, és hogy kell érteni, most nem részletezném. Kifejezetten erre vonatkozó kérdéseknél már megtettem. Majd keresek egyet.

2010. aug. 17. 12:35
 22/31 anonim ***** válasza:

Meg is van. A dolog logikáját itt meg tudod nézni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__1..

2010. aug. 17. 12:38
 23/31 anonim ***** válasza:

Most vettem észre, hogy véletlenül másik tápot választottam hozzá. Így lesz a jó:

[link]

Az oldal "Gépösszerakó" menüpontja alatt kell összeválogatnod majd az alkatrészeket.

2010. aug. 17. 12:47
 24/31 anonim ***** válasza:

Kedves 12:09 hozzászóló!

Valóban nem vagyok számítástechnikus, de ahogy elnézem a Kérdező sem az és ebben az esetben iszonyú nagy kockázat olyannak gép-összerakásba belevágni, aki nem ért a részletekhez...

Én biztosan nem fogom megkockáztatni a hamarosan megvásárolandó 2 gépemnél, hogy 2x 150ezer forint értékben barkácsolgassak...

De amúgy mindenki azt csinál, amit akar!

2010. aug. 17. 12:55
 25/31 anonim ***** válasza:

Gondolj már bele hogy a teszkós,cora-s gépek NAGY lehúzások.

Elmész szépen az ipon,PCX,lambadacpomuter üzletekbe és megmondod az eladónak hogy mit szeretnél és összerakja neked mivel ÉRT hozzá EZ a SZAKMÁJA.

Nembeszélve arról hogy a teszkóban árulnak egy gépet azt max 2/3 áron összetudod rakni az ipon webshopban...

2010. aug. 17. 13:00
 26/31 anonim ***** válasza:
A helyen, amit mutattam neki, szűk 2000 forintért összerakják, és kipróbálják, hogy hibátlanul működik-e. Nagyon megbízható hely, jó árakkal.
2010. aug. 17. 13:00
 27/31 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ki beszélt itt Tescós, Coras számítógépekről?!...

A Kérdező sem ilyet tett fel!!!

A Kérdező egy számítástechnika-boltban kinézett egy akciós konfigurációt, amit amúgy bármelyik elemében változtatni is lehet, csak az alkatrész különbözeti árát kell megfizetni...

Ezeket a konfigurációkat ott szerelik össze SZAKEMBEREK, letesztelik, garanciát vállalnak az alkatrészekre és a működésre is...

2010. aug. 17. 13:35
 28/31 A kérdező kommentje:
okés köszönöm mindenkinek sokat segitettetek:)
2010. aug. 17. 20:11
 29/31 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy aki laikus mi a fenének szól hozzá. 450W-os táp bőven elég. Mi a fenének a 600W-os. Nem az a baj, hogy laikus valaki hanem még próbál okoskodni is. AMD proci is ugyan úgy jó. 500 GB-os merevlemez tényleg bőven elég.

1 GB-os VGA parasztvakítás, mert gagyi memória van rajta és kicsi a sávszélessége és úgy sem tudja kihasználni a VGA.

Egyébként ATI videokártyát kell most venni, mert ár/érték arányban verhetetlenek.

Egy mérnök-informatikus.

2010. aug. 17. 22:41
 30/31 anonim ***** válasza:

Istenem.

Kiválasztod az oldalon (ipon.hu) az alkatrészeket (csak olyat enged választani ami kopmatibilis az össze hardverrel tehát biztsonságos).Miumtán megvagy ezzel megrendeled ÖSSZESZERELÉSSEL és TESZTel eggyüt.És miután ezzel is megvagy várhatod a KÉSZ gépedet amibe csak a monitort,egeret,billentyűzetet kell bedugni.

2010. aug. 18. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!