Vettem egy doboz Pringlest Kérdés lent ?
Figyelt kérdés
Most minden doboz Pringles chipshez egy 7 napos Xbox Game Pass Ultimate kódot adnak és még Júliusig tart az xbox liveom és ezt írta ki mikor aktiválni akartam:Joining Xbox Game Pass Ultimate will upgrade your remaining Xbox Live Gold, Xbox Game Pass or EA Play membership(s) into Xbox Game Pass Ultimate at the current conversion ratio, up to 36 months (any time over 36 months will be lost). Note that all conversions are final, and the conversion ratio is subject to change. És most nekem nem egyértelmű hogy eltűnik-e az xbox liveom vagy csak akkor ha még több mint 36 hónap van.2021. febr. 14. 21:34
1/3 anonim válasza:
Legfeljebb 36 hónap lehett, ha több lenne elveszne. Fogalmam sincs. Így értelmeztem.
2/3 anonim válasza:
Az Xbox Live Gold átvált Game Pass Ultimate előfizetésre. Azaz ha aktiválod a 7 napos Game Pass Ultimate kódot, akkor nem 1 hétig, hanem az Xbox Live Gold előfizetésed végéig (júliusig) Game Pass Ultimate előfizetésed lesz. Nem tűnik el az Xbox Live, mert maga az Ultimate előfizetés az Xbox Live Goldot is tartalmazza. A 36 hónap pedig ennek a korlátozására van kitalálva, hogy ha valaki vesz olcsón pár évre Live Gold előfizetést, akkor ne tudja több évre átváltani GP Ultimate előfizetésre az ilyen 1 hetes promóciós kódokkal. Ha ez átlépné a 36 hónapot, akkor a többi hónap előfizetés törlődik. Mivel neked júliusban lejár (ami 5 hónap), ezért neked ezzel a 36 hónapos korláttal nem kell foglalkoznod.
3/3 anonim válasza:
Srácok, hogyan kell aktiválni a pringles kódot? nekem nem megy :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!