Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Aki ingyen néz TV-t (MinDig...

Aki ingyen néz TV-t (MinDig Tv), tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék előfizetni, mert nagyon-nagyon ritkán tévézek, de néha jól jönne.

Kérdésem az lenne, nektek mennyibe kerültek a kütyük a tévéhez, és hol vettétek meg?

Múltkor Euronicsben nézegettem (volna) a dekódereket meg ilyesmiket, de pont egy sem volt nekik kirakva, eladó egyáltalán nem volt elérhető, így kérdezősködni sem tudtam.

2021. febr. 10. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

6ezer volt, amikor mi a Tescoból vettük kb 10 éve.

Ha újabb tévéd van, akkor már nem kell külön dekóder.

2021. febr. 10. 20:33
 2/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi!

Ahogy a neten keresgéltem, úgy láttam, jelenleg 20-

30e alatt nem jönnék ki (sajnos dek is kéne...), ezért gondoltam megkérdezem itt is, tényleg ilyen drága már?

2021. febr. 10. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Simán ki tudsz jönni párezerből, ha nincsenek nagy igényeid, például műsorrögzítés, illetve szerencsés helyen laksz, ahol jó a lefedettség (ez a MinDig TV honlapján ellenőrizhető). Nekem egy 8 ezres boxom és egy 6 ezres erősítős szobaantennám van, simán veszi az adást Budapesttől kb 20 km-re.
2021. febr. 10. 20:53
 4/7 A kérdező kommentje:

Hú de jó... nagyon köszi!

Esetleg arra megkérhetlek, hogy megírod hol vetted ezeket, vagy melyik típus? Csak mert én őszintén szólva nem találtam neten ilyen olcsóakat, de lehet bénán kerestem.

2021. febr. 10. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Antenna: [link]

Dekóder: [link]

Elvileg felvenni is tud. Nekem nem ezek vannak, úgy 8 éve vettem az enyémeket, de ezek hasonló paraméterekkel rendelkeznek.

2021. febr. 10. 21:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon sok segítség ez!
2021. febr. 12. 20:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Már újfajta dekóder kell, a MindigTv ingyen kiküldte mindenkinek, mert a technológia váltás miatt már nem.jó a régi.

Hívd fel az ügyfélszolgálatukat, mert asszem az ingyenes csatornákhoz is kell a kártya.

2021. márc. 15. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!