Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan kössem be a végfokot?

Hogyan kössem be a végfokot?

Figyelt kérdés

Adott ez a hangfal , Thunder audio pro 15, es ez a vegfok , Thunder audio Prs-600. Vettem hozza speakon kabelt ugye ami mindket vegen az. A hangfal hatuljan ketto kimenet is van ebbol. Gondolom

Pozitiv negativ , de ha ugye rakotom mindkettore akkor csak egy hangfalat tudnek rakotni az erositore mert annak is csak 2 bemenete van? Mert ezt is hulyesegnek tartom..

2021. febr. 10. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
2 x 300 W-ot tud, ill. Bridge-ben (a két pirosra kötve) 1 x 600 W-ot. A pro 15-öt ne kösd rá a bridgere.
2021. febr. 10. 15:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezt ertem . De ugye ket kimenet vam a hangfalon 2 speakon , gondolom kell hozza ketto speakon kabel amit ugyszinten bedugok a vegfok bemenetre speakon helyere , es ugye az erositom csak 2 van , ha radugom akkor az annyi . Ha veszek meg egy ugyan ilyen hangfalt akkor azt mar ra sem tudom kotni ? Vagy nem kell mindket kimenetbe csatlakoztatni speakon kabelt a hangfalon?
2021. febr. 10. 16:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Két kimenet van az erősítőn A és B. Erre két 300 W-os hangszórót (8 Ohm) tudsz rákötni. VAGY a két piros kimenetre 1 db. 600 W-ost.

Nem értem, mit nem értesz.

2021. febr. 10. 16:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Mindegy nem ertjuk egymast :D, de holnap jon a vegfok aztan mar okosabb leszek remelem :)
2021. febr. 10. 16:47
 5/10 A kérdező kommentje:

Leirom megegyszer :) Tehat

Adott a hangfal. Hatuljan 2 speakon kimenet.

Adott az erosito . Adott rajta a 2 speakon bemenet. Egy bal es egy jobb oldalt. Alatta talalhato a banandugos verzio. Ugyebar az en hangfalam speakon kimenetes , ertrlem szeruen a speakon bemenetre fogom csatlakoztatni a vegfokon

Itt jon az amit nem ertek:

Hangfalon hatul ketto hely van ugye amibe belehet dugni a speakon kabelt, a vegfokon is ugye ketto egy bal oldalt egy meg jobb oldalt. A bekotest nem ertem. Ugye ha mindket hangfal kimenetbe kotok speakon kabelt, ugye mindket vege speakon , akkor bekel egyet dugnom a bal es a jobb oldaliba is a vegfok bemeneten. Vagy en tudom rosszul? Tehat a ket speakon bemenet ugymondva foglalt is. Hogy kotok ra meg egy ugyan ilyen hangfalat mondjuk? Vagy a bekotest nemtudom en jol?

2021. febr. 10. 17:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Amíg a kimenet és bemenet fogalmát következetesen felcserélve használod, addig ne nagyon csodálkozz, hogy akárhogy is töröd a fejed, nem esik le, minek kell két jelöletlen bemenet egy topládára!
2021. febr. 10. 22:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Kezdem érteni, hogy miről beszélsz.

Két speakon bemenet van a hangszóródon, s ez okozza a dilemmád.

De: az erősítő egyik speakon KIMENETÉT rákötöm az egyik hagszóró speakon BEMENETÉRE, a másik kimenetet a másik hangszóró bemenetére.

Hogy miért van két bemenet a hangszórókon: passzolom.

2021. febr. 11. 09:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Mivel mélye nincs, készséggel leegyszerűsítik a szubhoz kötést, ne neked kelljen y elosztókat pakolgatni mellé mindig.
2021. febr. 11. 12:26
 9/10 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Már elküldtem, mire rájöttem én is. Akár magas sugárzót köthet rá.

2021. febr. 11. 12:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a segitseget, kiraly minden :)
2021. febr. 11. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!