Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kinek milyen tapasztalata van...

Kinek milyen tapasztalata van a Trust Primo Touch bluetooth-os fülhallgatóval?

Figyelt kérdés
Mennyire szól jó? Zúg-e zenehallgatás közben? Kinek mi a véleménye róla?
2021. febr. 10. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:
szia! nem tudom, hogy vagy vele, hogy neked biztos ez tetszik-e, de én 10000 forintért már i12 bluetooth fülest vennék. i7-em volt sokáig, az sem rossz, na de az i12 :D
2021. febr. 10. 14:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia. Azért érdeklődtem pont eziránt a készülék iránt, mert most találtam rá és nem láttam semmiféle véleményt róla. Régebben (pár hónapja) az i7-nek, i12-nek is utána néztem, szintén tettem fel kérdést és elég sok negatívat hallottam róla. Mint például gagyi másolat, nem akar rendesen csatlakozni... Továbbá sajnos az általad ajánlott készüléket nem árulják megbízható elektronikai szaküzletben. De mindenképp nyitott maradok erre az opcióra is.
2021. febr. 10. 18:22
 3/3 A kérdező kommentje:
* nagyon sokan írták azt is, hogy zúg, recseg magas hangerőnél.
2021. febr. 10. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!