Mennyire nehéz jelenleg Magyarországon PS5-öt beszerezni?
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok hogy világszerte nagyon limitált a konzol viszont valakinek bármi tapasztalata van erről? Hogy X dátumkor megrendelte és megjött Y dátumra? Vagy esetleg mennyi az átlag várakozási idő rá, vagy egyáltalán adnak-e várakozási időt vagy csak közlik hogy nem elérhető?
Köszönöm a válaszotok!:)
2021. febr. 9. 14:42
1/3 anonim válasza:
Előrendeltem, nem érkezett meg 2 hónap után, visszamondtam a rendelést.
Használtan, garival bontatlan 200-ért vehettem volna.
2/3 anonim válasza:
Én az egyik oldalon láttam eladóként PS5-öt.
3/3 anonim válasza:
Talán ven esélyed kifogni egyet ha nagyon szerencsés vagy. De en azt mondom varj vele nyár vége-ősz elejéig mertmost olyan horrorisztikus árakon jutnál hozzá egyhez hogy az hihetetlen... ugyanez van a 3070-es kártyákkal is... eredetileg 400 euró lenne de örülsz ha kapsz egyet 1000,-1200,-ért. Brutális ami a hardver és konzol piacon folyik most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!