Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem tudom hogy mit tegyek?!...

Nem tudom hogy mit tegyek?! The Sims 4

Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem hogy még 2020-ban kaptam egy sims 4-island living bundle packet és játszottam is vele sokat de kb 2 hétig nem használtam és ki írta hogy frissíteni kell az origin-t különben nem indul el a játék és hát én frissítettem de el tűnt róla a sims 4 és nem tudom sem a kod-al sem CD-vel el indítani és újra telepíteni sem engedi nagyon hálás lennek ha meg találnánk rá a megoldást mert nem volt olcsó :/ előre is köszi az értelmes válaszokat

2021. febr. 7. 12:55
 1/4 anonim válasza:
100%

Szia. Amennyiben a játékot már egyszer letöltötted az Origin fiókodra, az ott is fog maradni, nem veszik el frissítés után. A könyvtáradban (My Game Library), illetve a megvásárolt játékaid közt kell legyen.

Jelentkezz be Ogirinbe, és próbáld meg a géped keresőjébe beírni, hogy "Sims 4". Telepítve kell legyen a gépeden, el kell tudnod indítani.

Esetleg Originen belül a menü alatt próbáld meg újra betölteni a könyvtárat, talán csak bugos. (Games > Reload game Library)

Még egy utolsó próbát megér, hogy letörlöd az Origint, majd újra letöltöd, hátha csak valami nem települt jól.

Ha semmi sem működik, akkor az Origin supportjával kell felvenned a kapcsolatot. Sajnos ha ilyen mértékű hiba van, abban már csak ők tudnak segíteni.

2021. febr. 9. 21:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam törölni és úgy sem engedte akkor ezek szerint fel kell vennem a kapcsolatot velük de előtte még egy kérdés az hogy erre mennyi esély van pontosan?
2021. febr. 9. 21:28
 3/4 anonim válasza:

Szia Kérdező!

Pontosan mit próbáltál törölni, és hol? Az Origint? Mert ha újra letöltötted és még mindig nincs ott, pedig jó fiókba jelentkezel be, akkor midneképp fel kell venned velük a kapcsolatot.

Sosem hallottam arról, hogy valakinek Origin frissítés után teljesen eltűnt volna egy játék a fiókjáról. Nem mondom hogy lehetetlen, de szokatlan. Ha tényleg erről van szó, akkor mindenképp belső segítségre lesz szükséged. Ha tényleg az Originnel van baj, akkor segíteni is fognak.

2021. febr. 13. 08:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát le töröltem és újra telepítettem +be is jelentkeztem újra de semmi szóval így fel kell akkor vegyem velük a kapcsolatot
2021. febr. 15. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!