Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért vernek át az X-BASS-os...

Miért vernek át az X-BASS-os rádiókkal?

Figyelt kérdés
2021. febr. 2. 17:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert azzal a felirattal b*sszák át az embereket, és sóznak rá minden gagyit arra aki nem szemfüles eléggé.
2021. febr. 2. 17:45
 2/14 A kérdező kommentje:

Egy gsm boltban mondták, hogy most érkeztek, milyen jók, most nekem 5000-ért ad kettőt. Ott a boltba kipróbált egyet, és az nem is szólt olyan rosszul, megvettem, otthon kapcsolnám be, durran egyet, azt kész. A másik meg olyan, mintha valami tojásdobozba lenne a hangszóró, kettő gomb beesett, a hangszóró membránja beragadt.

Én nem értem, miért jó másokat átverni. Ennyi pénzből vehettem volna egy faxa fülest, és azt tudom, hogy elmegy pár évig.

2021. febr. 2. 17:49
 3/14 A kérdező kommentje:

Ez az:

[link]

2021. febr. 2. 17:56
 4/14 Szirty ***** válasza:

"most nekem 5000-ért ad kettőt."

Nekem már itt annyira gyanús lett volna a dolog, hogy hagyom.

"Én nem értem, miért jó másokat átverni."

Amikor valamit nem értesz, keresd a pénzt (a háttérben)...

2021. febr. 2. 18:20
 5/14 Szirty ***** válasza:
69%

"Ez az:"

A linked a google képkereső találataihoz vezet ahol kb. 30 féle rádió képét hozza fel találatnak.

Ezek közül melyik "ez az"? :)

2021. febr. 2. 18:23
 6/14 A kérdező kommentje:
Fent a második(waxiba hordozható rádió) :)
2021. febr. 2. 18:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Te komolyan elhiszed? És ezen még csodálkozol is? Lemerem fogadni, hogy te a wishről a 20ezer Ft-os p40 telefont is megveszed. Kérdező, azt az x-bass feliratot egy zoknira is rá lehet írni. Ezekben általában egy ismeretlen specifikációjú olcsó hangszóró van, olcsó alaplappal. És ebbe az a vicc, hogy ezt a rádiót több neven is árulják.
2021. febr. 2. 18:31
 8/14 A kérdező kommentje:
Pontosítok a lenken.
2021. febr. 2. 18:33
 9/14 anonim ***** válasza:
55%
Amikor ilyen kérdéseket olvasok mindig eszembejut hogy "Megérett már-e világ a pusztulásra"
2021. febr. 2. 18:36
 10/14 A kérdező kommentje:
2021. febr. 2. 18:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!