Milyen új zene lejátszók vannak? Nem igazán követem az újításokat, leragadtam a discmannél és az MP3-nál.
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy MP3-ast esetleg valami jobbat, de fogalmam sincs mit keressek.2010. aug. 16. 08:34
1/8 anonim válasza:
A mai fiatalok telefonon hallgatják a zenét. =)
Amúgy valami Ipod igaz van ára de elég jó.
Vagy Sony walkman mp3/mp4 lejátszó ezek minőségi hangot adnak. =) (lagjobbak)
Itt megtalálod : [link]
3/8 anonim válasza:
Mp3 lejatszoknal meg az elso valaszolohoz hozzatennem hogy a Creative es az Iriver is jo minosegu lejatszokat keszit es a hangjuk s nagyon profi. De manapsag mar telefonok nagyreszen is jo minosegu a zenelejatszas, kivaltkepp a sony ericsson w szerianal es a nokia Xpress music szerianal.
4/8 anonim válasza:
A Sonyk tényleg elég szépen szólnak, bár léptetéskor elég csúnya elektromos zajt csapnak a fülesbe. :)
Nekem iAudio U2 van, 6 éves, azóta is tökéletes. Az újabb lejátszói kicsit nagyobbak méretileg, de biztosan megéri a befektetést.
5/8 anonim válasza:
Nekem Sony mp3-am, és kifogástalanul működik. :D Gyönyörűen szól, és nem csak elektromos zajt, a seny ericsson telefonom se. :D
6/8 anonim válasza:
A SanyiEriksszon nekemsem hangoskodik, viszont voltak azok a régi pendrájv formájú Sonyk, azok adtak ki fura hangokat :D
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! :)
Utána nézek ezeknek.
2010. aug. 16. 10:58
8/8 anonim válasza:
Az MP3 nál már fejlettebb az MP4 és az Ipod is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!