Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen vezeték nélküli fülhall...

Milyen vezeték nélküli fülhallgatót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Keret:15 ezer

Szempontok: jó hangzás, hosszú ideig bírja egy töltéssel

Lehet új és használt is, típust írjatok, ami jó és hogy használtan vagy újonnan van ennyiért.

2021. jan. 30. 23:33
 1/7 anonim ***** válasza:
JBL Tune 500BT
2021. jan. 30. 23:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Az fejhallgató...
2021. jan. 31. 00:11
 3/7 savanyújóska ***** válasza:
Mennyi a hosszú idő? Meg milyen hangzást keresel, neked milyen a jó? Egyébként én egy ideje Kínából szoktam rendelni, jelenleg egy Soundpeatz-et nyúzok (kicsi, de nem az alap, hanem már van fedő a tokján), az kb. 9-10000 Ft (25 dollár), és meglepően jól szól. Az üzemideje kb. 4-5 óra, egyszerre a füles 1,5-2 órát bír, és kb. 2,5-szer tudod feltölteni a tokjából.
2021. jan. 31. 01:05
 4/7 savanyújóska ***** válasza:
Ps.: Innen már csak Samsung earbudsra váltanék fentebb, főleg a jobb mikrofon miatt, de az még használtan is 4x ennyi.
2021. jan. 31. 01:06
 5/7 anonim ***** válasza:

A megfizethető márkák közül szerintem hangzásban a Sony és a JBL a legjobbak! Nem tudom, hogy milyen üzemidővel bírnak, de a találatokat leszűkítve ezeket nézd meg:

[link]

2021. jan. 31. 19:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, ezek szerint a teljesen vezetéknélkülik nem olyan jók? Ha ezek sokkal jobbak, akkor ezt fogom választani. Mit gondoltok?
2021. jan. 31. 19:30
 7/7 savanyújóska ***** válasza:
Hangzásban a vezetékes mindig jobb lesz, személy szerint otthon az ATHM50-et és az Urbanfun YBF-ISS0014-et szoktam használni. Ha csak a hangzás a szempont, akkor a vezetékes egyértelműen jobb, ha viszont fontos a mobilitás, akkoe szerintem a vezeték nélküli sem vészes kompromisszum. Nekem a Soundpeatz nagyon kellemes csalódás volt, ahhoz képest nagyon tisztán szól, és mélyben is egészen jó, de azért elég alaposan utána is néztem, mert elég sok márka van, és egy csomó modell ugyanaz a márkák között is.
2021. jan. 31. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!