Konzolt vagy Pc-t válasszak?

Figyelt kérdés
Mindkettőben megtaláltam az előnyöket és hátrányokat, de nem tudok dönteni. Van egy 6 éves Pc-m, ami nekem tökéletes volt, de már eljárt az idő felette. Sajnos a videókártyám is elromlott 1 hónapja és azóta nem tudok játszani gépen (van integráltam, de csak netezésre jó. És hat most egy jó Pc elég drága, nem beszélve a horribilis videókártya árakról. Hardveraprón is néztem kártyákat, de ott is felmentek az árak. Egy jobb kártya 70 felett. A másik az, hogy nem játszok mindig, de néha rámjön a játszhatnék. Az új Xbox series S-nem nagyon jó az ára és kapnék hozzá gamepasst is, amivel el lehet tölteni az időt.

2021. jan. 30. 00:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én pc-s vagyok, a fő ok amiért így döntöttem az az, hogy nem akarok a multiért fizetni pluszban, illetve több mindenre használható egy asztali gép. Ami lényeges szempont lehet neked, az az, hogy milyen játékokkal szeretnél játszani, illetve a bill+egér vagy kontroller kérdése.
2021. jan. 30. 00:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez tipikusan olyan dolog, amit Neked kell eldöntened. Elmondhaton az én álláspontomat, de az az én egyéni véleményem lesz, és még ha le is írod a szempontjaidat, akkor sem tudok a gondolataidba látni, hogy te mit mennyire éreznél jónak, vagy rossznak.

Én egyébként PC-s vagyok, bááár karácsonyra majdnem megleptem magam egy Switch-csel. De a fő platformom a PC, igaz, nem is vagyok egy tipikus hardcore gamer. Sokat játszok, de általában stratégiai, városépítő, menedzsment, illetőleg retro játékokkal. Egy AMD FX-4320 alapú Linux PC-m van, NVidia GT-710 grafikus kártyával (szinte napra pontosan 4 éves konfiguráció), ami nekem mindenre tökéletesen megfelel. Nyilván másnak meg mások az igényei. :)

2021. jan. 30. 00:52
 3/7 anonim ***** válasza:

#1 Már konzolokon is tudsz bill+egérrel játszani.

A másik ha csak ritkán játszol szerintem a game pass nem neked való (legalábbis nekem drága a havi 4-5k, de nem ismerem az anyagi hátteredet). Én a helyedben vennék egy ps4-et (tudom h előző generáció) mert olcsóbbak, és az exkluzívok azok nagyon jók(nagy God of War fan vagyok). Ha xbox és pc között állsz akkor egyértelműen pc. Az xboxos játékok vannak pcre is. Kontrollert meg rá tudsz dugni, és game pass is van rá.

2021. jan. 30. 01:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én pc-t mondanek, előzőek leírták miért.

Ha szeretnel konzollal játszani már egyre több játék támogatja steam en is pl, de fps játékot nem tudnek pl xbox on jatszani vagy ps en.

Azt egérrel kell es nekem azok jonnek be, de mas jatekra teljesen jók.

2021. jan. 30. 04:28
 5/7 anonim ***** válasza:
61%
Ár és teljesítmény arányban a konzolok verhetetlenek. Kérdés, hogy mire használod a mostani PC-det? Mert ha semmi hardverigényeset nem nem csinálsz, akkor hagyd meg így, és vegyél konzolt.
2021. jan. 30. 06:28
 6/7 anonim ***** válasza:
66%

Nem értem ezt a konzol veri a pc-t amugy... 200eFt a ps5, abbol mar eleg jo gepet is ossze lehet rakni, meg ha nem is full full full grafikan megy a cyberpunk akkor is sztem gazdasagosabb mert nem csak jatekra lehet hasznalni.

Anno elso gepem 100eFt volt es 9 evet ment, az anno 200eFt erteknek felelt meg szval sztem most is max 250eFt bol ossze lehet egy eleg jót rittyenteni már.

2021. jan. 30. 08:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Nyilván a pc mellett több érv szól, viszont én már annyira nem szeretnék a harderesen foglalkozni a géppel. Játékon és neten kívül nem használom semmire. Az xbox series ára eléggé csábító kb 110-ért. Igaz, hogy az ssd-vel kompromisszumot kell kötni (hacsak nem lesz megfizethető áron a külső ssd) és fizetni is kell a live-ért, de talán még ennyit el tudok viselni. Valljuk be ennyiért nem lehet kapni jó pc-t kapni. És annyira nem is érdekel a 4k és társai.
2021. jan. 31. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!