Konzolt vagy Pc-t válasszak?
Ez tipikusan olyan dolog, amit Neked kell eldöntened. Elmondhaton az én álláspontomat, de az az én egyéni véleményem lesz, és még ha le is írod a szempontjaidat, akkor sem tudok a gondolataidba látni, hogy te mit mennyire éreznél jónak, vagy rossznak.
Én egyébként PC-s vagyok, bááár karácsonyra majdnem megleptem magam egy Switch-csel. De a fő platformom a PC, igaz, nem is vagyok egy tipikus hardcore gamer. Sokat játszok, de általában stratégiai, városépítő, menedzsment, illetőleg retro játékokkal. Egy AMD FX-4320 alapú Linux PC-m van, NVidia GT-710 grafikus kártyával (szinte napra pontosan 4 éves konfiguráció), ami nekem mindenre tökéletesen megfelel. Nyilván másnak meg mások az igényei. :)
#1 Már konzolokon is tudsz bill+egérrel játszani.
A másik ha csak ritkán játszol szerintem a game pass nem neked való (legalábbis nekem drága a havi 4-5k, de nem ismerem az anyagi hátteredet). Én a helyedben vennék egy ps4-et (tudom h előző generáció) mert olcsóbbak, és az exkluzívok azok nagyon jók(nagy God of War fan vagyok). Ha xbox és pc között állsz akkor egyértelműen pc. Az xboxos játékok vannak pcre is. Kontrollert meg rá tudsz dugni, és game pass is van rá.
Én pc-t mondanek, előzőek leírták miért.
Ha szeretnel konzollal játszani már egyre több játék támogatja steam en is pl, de fps játékot nem tudnek pl xbox on jatszani vagy ps en.
Azt egérrel kell es nekem azok jonnek be, de mas jatekra teljesen jók.
Nem értem ezt a konzol veri a pc-t amugy... 200eFt a ps5, abbol mar eleg jo gepet is ossze lehet rakni, meg ha nem is full full full grafikan megy a cyberpunk akkor is sztem gazdasagosabb mert nem csak jatekra lehet hasznalni.
Anno elso gepem 100eFt volt es 9 evet ment, az anno 200eFt erteknek felelt meg szval sztem most is max 250eFt bol ossze lehet egy eleg jót rittyenteni már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!