Melyik okosóra a jobb? Garmin vagy Samsung Galaxy Watch? És melyik széria?
Attól függ, mire akarod használni...
Ha futni, kinn terepen, kerékpározni, pulzusmérő övvel, tehát elsősorban SPORT funkciók miatt, akkor Garmin. a telefonos alkalmazása is mérföldekkel jobb, alkalmasabb sportra, mint a Samsungé.
Ha csak általános, "fitnesz" célra, és inkább az okosóra funkciók fontosak, és nem zavar egy minden egyes frissítéssel jobban lebutított és komolyabb sporttevékenység követésére nem annyira alkalmas óra, akkor a Samsung.
Mondom ezt úgy, hogy eddig Samsungom volt, és most váltottam Garminra. Nekem sokkal jobb, de tényleg az a lényeg, hogy mire akarod használni, mennyit és mit sportolsz.
Ha "hardcore" futó vagy, és főleg arra használnád, akkor Forerunner.
Én futok is, biciklizek is, meg crossfitre is járok (most épp nem) Nekem Vivoactive 4 van, és nagyon elégedett vagyok vele, pulzust is jól mér, főleg, ha veszel hozzá pulzusmérő övet.
Távot, szintkülönbséget is jól mér.
Kis hátrány nekem, hogy bekapcsolt GPS-szel nem bír többet 12-13 óránál, nem tudom, ez neked mennyire fontos.
Illetve ezek egyikével sem lehet telefonálni, mivel nekem az nem volt fontos, nem is néztem olyat, amivel lehet.
A telefonos alkalmazása, a Garmin Connect nagyon jó. A Samsung Health a nyomába sem ér.
Illetve, azt sem tudom, akarsz-e vele navigálni, vagyis fontos-e, hogy fel lehessen rá tölteni track-et. Mert akkor a Garminok között erősen a 100 ezer ft feletti szegmensben kell nézelődni... de mondjuk azt a Samsungra se lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!