Lehet valami károm az utánvéttel?
Fel szeretnék adni utánvéttel egy 30 ezres telefont. (sajnos nem felelt meg e vevőnek az átutalás). Lehet valami gixer? Nem szeretném, ha károm származna ebből. (nem vagyok jártas a postában)
Kszi a válaszotokat!
semmi nem lehet. csak normalisan csomagold be.
ha elveszne, de nagyon ritka az ilyen, akkor a feltuntett ar 1,5x-t kapod vissza.
ha elveszne,akkor 1,5%-t kapom vissza? és ez biztos? mert én úgy hallottam,hogy külön kell ért fizetni :(
(amúgy megfűzöm,hogy utalja át előre az átutalás díját,hogy bízzak meg benne és bukjak 3-4 ezret???)
Te nem bízol benne, mert félsz az utánvéttől. Akkor hogy várod el, hogy előre utaljon neked 30k-t?
Ha nem veszi át akkor visszakapod a csomagot. Ha elveszik a csomag akkor 45 ezer Ft-ot kapsz.
És annak hol tudnék utánanézni,hogyha elveszik,biztos kártalanítanak-e. Köszi a választ!
(igen,még szép,hogy nem bízok meg benne :)Én már kb 8x is utaltam Vaterán meg ilyenek... )
hát én is így gondolom, basszus...most meg szól,hogy szerinte ne a postán adjam fel,hanem gls-sel...jó,akkor városomban nincs gls, a közeli nagyvárosban meg kinnt van a p*ban,azt se tudom merre menjek.
Hagyom a fenébe mindjárt az egészet,vagy feladom postán,azt legyen boldog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!