Vettem a tv-hez egy RCA-Jack adaptert azt meghosszabbítottam és a terveim szerint így a vezetékes fülesemmel is tudnám hallgatni a tv-t...de nem szól. Mit rontottam el?
Egy RCA, legyen bármilyen készüléken, lehet bejárat (jelfogadó) vagy kijárat (jelet kiadó).. Netán oda vissza, de az ritkább.
Ami a TV-n van, az melyik?
Ja bocsi, az is jó esélyes, hogy bemenetet akarsz kimenetként használni. Nos ez esetben nem működik.
Jack vagy RCA KI-menet nincs?
Még ha stimmelne is, hogy kimenetet csatlakoztatott, a jelszint nem passzol a füleshez, innetől veszett fejsze nyele a project.
TV pontos típusa?
Igen, lehet hogy 600 Ohm-mos a kimenet, erősítőre optimalizált, fülhallgatón ilyen jelből nem sokat lehet hallani.
Gondolom olyan kábelt vettél, mely két irányba ágazik: 2 RCA dugó van rajta, másik végén meg 3,5 Jack bemenet, melybe a fülhallgatót tudod dugni.
Köszi a gyors válaszokat.
Digitális audio kimenet van rajta, és abba dugtam bele az átalakítókat. A jack hosszabbitót külön kipróbáltam telefonon az működött.
A tv típusa Lg49um71
Pontosan olyat vettem 6-os.
De egyaltalán nem érzékeli....hangot sem tudok ráadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!